Print this page

Denník Plus 1 deň predčasne pochoval dcéru Whitney Houston

Denník Plus 1 deň má za sebou nepodarený prešľap. Najprv dcéru speváčky pochoval, teraz na webe medituje o jej aktuálnom stave.

 

 

V dnešnom vydaní denníka ale aj na webe vyšiel článok s titulkom Dcéra Whitney Houston je mŕtva! Lekári jej už nedokázali pomôcť. „Dcéra americkej speváčky Whitney Houston († 48) prehrala boj o život po tom, ako ju ešte v sobotu našiel vo vani jej manžel Nick Gordon. Lekári vo štvrtok večer odpojili Bobbi Kristine († 21) od prístrojov. Rozhodol o tom jej zdrvený otec Bobby Brown (46). Bobbi zomrela len niekoľko dní pred tretím výročím smrti jej mamy speváčky Whitney Houston,"  napísala pluska.sk.

Podľa informácií viacerých zahraničných médií stav Kristine je vážny ale žije, médiá sa odvlávali na vyjadrenia jej právnika.  

Pôvodný text na pluska.sk:

Pôvodný článok Pluska dopoludnia na webe stihla a zmenila. Vysvetlenie k pôvodnému textu nedala.

V novej verzii článku s názvom Nejasnosti okolo dcéry Whitney Houston: Odpojili ju od prístrojov? redakcia už len špekuluje o aktuálnom stave: "Odpojili ju od prístrojov alebo nie? Informácie o stave dcéry Whitney Houston sa rozchádzajú v tom, či ešte žije, alebo nie."