Print this page

Sagan propaguje Pomádou e-shop, s ním nenápadne aj web Markízy, JOJ a ďalšie médiá Reprofoto youtube P.S.

Málo známy e-shop môže byť spokojný, ich reklama sa dostala na najčítanejšie spravodajské weby na Slovensku.

 

 

Trojminutové video, v ktorom tancuje Peter Sagan so svojou manželkou Katarínou na hudbu z muzikálu Pomáda, bolo dnes jednou z hlavných správ mnohých bulvárnych ale aj serióznejších médií.

Katarína v zlej parochni a Peter Sagan nahodený ako Travolta - v čiernom tričku, obtiahnutých nohaviciach a v bielych ponožkách.

Mnohým médiám stačí, že sa niekde objaví Sagan a sú slepé o to viac, keď je 1. január a niet čím zaplniť spravodajský servis. To je aj prípad článkov o tanečnom videu Saganovcov.

Nie veľmi vydarený trojminútový spot cyklistu s manželkou je totiž firemnou novoročenkou spoločnosti Sunroot z Dolného Kubína, ktorá patrí manželke Sagana a jej príbuzným. Názov firmy je v názve videa a novoročné blahoželanie spoločnosti je na konci tanečnej kreácie Saganovcov.

Sagan je už dlhšie tvárou značky Sunroot, ktorá predáva výrobky z rastliny Topinambur.

Foto: sun-root.com

Scénka ako vystrihntá zo stužkovej je tak vtipným úletom cyklistu, ktorá potešila fanúšikov, no zlyhaním Pravdy, spravodajského webu Markízy, televízie JOJ, agentúry SITA a ďalších médií, ktoré nabehli na kampaň e-shopu jeho manželky a dostali novoročenku jej firmy ako skrytú reklamu na titulky svojich webov. "Toto video musíte vidieť! Saganove pohyby vás dostanú," píše web Markízy. Herecké sklony Sagana aj s videom chváli aj web denník Sme v správe agentúry SITA ale aj web TA3. "Skvelé, skvelé, skvelé! Saganovci natočili vlastnú Pomádu. Pozrite si ju," píše Pravda. Podobný článok je aj na webe noviny.sk a aktuálne.sk

To, že Sagan s Pomádou promuje podnikateľské plány svojej manželky, si všimla len Pluska.sk. „Na oplátku Peter podporuje Katkine podnikateľské plány a stal sa tvárou výživových doplnkov z topinamburu," napísala Pluska.sk k videu.

Touto novoročenskou pozdravila svojich zákazníkov na Facebooku okrem Sagana aj firma Sunroot: