Print this page

 Vydavateľstvo Mladá fronta má nového šéfa Foto: MF

 

 

 

 

Vydavatelství Mladá fronta, které vydává týdeník Euro, povede od října výkonný ředitel Jan Mašek. Nahradí Davida Hurtu, který po devíti letech z vydavatelství plánovaně odchází. Mašek donedávna působil jako ředitel společnosti Versa Puls Media v Rumunsku, která patřila do skupiny vydavatelství Mladá fronta. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Mašek se bude věnovat řízení jednotlivých divizí, produktů a obchodu, kde uplatní zkušenosti z mezinárodního prostředí, kde dlouhodobě působil. Jeho novým úkolem bude další rozvíjení obchodní strategie, přímého a agenturního prodeje a oddělení Telesales. S tím bude souviset nová nabídka služeb.

Nový šéf se současně zaměří na posílení ekonomických titulů, uvedení novinek divize Motor Media, další expanzi divize Knihy a divize Medical Services a projektů spojených s dětským titulem Puntík.

Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 20 specializovaných online titulů. Od roku 2010 divize Medical Services nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Vydavatelství Mladá fronta svými produkty osloví přes pět milionů lidí v České republice.