Print this page

Stávkové kancelárie vypísali kurzy na názov talkshow Jiřího Ovčáčka Reprofoto FB J. Ovčáček

 Nový pořad TV Barrandov, který bude moderovat mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, by se mohl jmenovat Talk show Jiřího Ovčáčka.

 

Na tuto možnost alespoň vypsali bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna nejnižší kurz 2:1. Následuje Kolotoč Jiřího Ovčáčka s kurzem 7:1. Nejméně pravděpobný je z vypsané nabídky název Fíkus Jaromíra Soukupa (9999:1). Fortuna o tom dnes informovala ČTK v tiskové zprávě. Detaily o novém týdeníku by měly být zveřejněny příští týden.

"Ovčáčkův pořad bude pravděpodobně oscilovat na pomezí politické debaty, společenského magazínu a zábavné show, spektrum pro možný název je tak opravdu velmi široký. Prezidentský mluvčí se občasných kontroverzí nikdy nebál, a tak nelze vyloučit, že určitou míru provokace promítne i při hledání ideálního názvu, což jsme v nabídce prostě museli zohlednit. Jako mimořádně pravděpodobné se ale v kontektu dalších pořadů TV Barrandov jeví, že ať už to bude cokoliv, bude to určitě něco Jiřího Ovčáčka," uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák. Ovčáček je mimo jiné kritizován opozicí za svoje vyjadřování na sociálních sítích.

Mezi prvními hosty jeho pořadu by neměl podle Fortuny chybět majitel televize Jaromír Soukup s kurzem 1,5:1, překvapením by nebyla ani účast Alex Mynářové (7:1) nebo Františka Ringo Čecha (10:1). Na pozvánku naopak podle bookmakerů může zapomenout například komentátor Jindřich Šídlo (1000:1), zpěvák Tomáš Klus (3000:1) nebo moderátor ČT Václav Moravec (5000:1).

TV Barrandov od roku 2017 vysílá pravidelný pořad Týden s prezidentem, ve kterém vlastník televize Soukup po několika prvních dílech s jinými moderátory začal sám dělat rozhovory s prezidentem Milošem Zemanem.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání loni v létě uvedla, že v pořadu Duel Jaromíra Soukupa - prezidentský speciál, ve kterém byl před druhým kolem loňské prezidentské volby hostem právě Zeman, Soukup jako moderátor dostatečným způsobem neplnil roli kvalifikovaného oponenta. Soukup naopak vyjadřoval Zemanovi svoji názorovou podporu, a to v úvodní monologické řeči i v průběhu diskuse. Zemana Soukup nevyváženě podporoval i ve dvou dílech pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, uvedla tehdy rada.