Print this page

Prima má novú marketingovú značku Solootions

Televizní společnost FTV Prima zavedla novou obchodní značku Solootions, která nově zastřeší její marketingové a PR aktivity.

 

 

Obrat Solootions by měl být letos v řádu desítek milionů korun. Společnost to dnes uvedla v tiskové zprávě. Pro děti Prima zavede novou značku Primáček, pro milovníky běhu plánuje závod Love Run, pro mládež zase festival s youtubery.

"Pod značkou Solootions můžeme klientům nabízet komplexní mediální servis, jako je strategické a mediální plánování, marketing, PR a produkce," uvedl marketingový ředitel Primy Aleš Pýcha. Prvními klienty pod značkou Solootions je mediální koncern Viacom International Media Networks a společnost Pražské Benátky, která pořádá plavby po Vltavě.

Nová dětská značka Primáček souvisí s dětským ranním pásmem vysílaným na hlavním kanále televize Prima. Primáček cílí na děti ve věku mezi šesti a deseti lety a jejich rodiče. Prvním počinem je dětský časopis Primáček, který vzniká ve spolupráci s nakladatelstvím Egmont a na stáncích se objeví na počátku března.

Dalšími oblastmi, na které by se značka Solootions měla orientovat, je vydávání časopisů, knih, pořádání festivalů, ale i sportovně kulturních akcí či odborných konferencí. "Projekty Prima FRESH festival, BestCOOLpark, BestCOOLfest a COOL Day doplníme o festival zaměřený na youtoubery a běh pro zamilované Love Run," dodal Pýcha.

FTV Prima provozuje televizní kanály Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, Prima Max a Prima Comedy Central. Vlastníky mateřské společnosti FTV Prima Holding jsou rovným dílem GES Media Europe českého podnikatele Ivana Zacha a švédská MTG Broadcasting.

 

Sledujte nás na facebookovej stránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR: