Print this page

Server Playtvak.cz Mafry pribudol v ponuke O2 TV

Video server Playtvak.cz vydavatelství Mafra je ode dneška součástí nabídky internetové televize O2 TV. Bude dostupný ze sekce menu O2 TV Box.

 

 

Mafra to uvedla v tiskové zprávě. O2 TV nabízí 120 televizních kanálů a předplácí si ji přes 200.000 zákazníků.

"O2 TV má ambici být místem, kde je k dispozici všechen zajímavý obsah, nejen ten televizní. Cesta, kterou jsme se vydali, funguje. Úspěšné internetové projekty se přesouvají na velkou obrazovku v pohodlí obývacího pokoje a nacházejí si úplně nové zákazníky," uvedl ředitel O2 TV David Duroň.

Další internetový hráč Seznam.cz se rozhodl dostat svůj video obsah do chytrých televizí prostřednictvím hybridního vysílání. Díky technologii HbbTV se jeho nabídka objevuje v programovém přehledu vedle běžných TV kanálů. Samotné přehrávání pořadů se uskutečňuje přes internet.

Projekt Playtvak.cz odstartoval začátkem loňského léta. Za necelý rok se etabloval jako významný hráč českého internetového vysílání, mnohé pořady přesahují 100.000 zhlédnutí. Playtvak.cz nabízí tematicky různorodé pořady od videoblogů a situačních komedií přes lifestylové a gastronomické magazíny až po rozhovory se známými osobnostmi a reportáže dokumentárního charakteru.

Sledujte dianie v českých médiách: