O2 TV chystá futbalovú talkshow s hercami a bavičmi

 O2 TV chystá futbalovú talkshow s hercami a bavičmi Foto: O2TV

Digitální televize O2 TV chystá od 20. února nový zábavný pořad z fotbalového prostředí Tiki-Taka. V roli komentátorů kromě lidí z fotbalového prostředí vystoupí herci a baviči.

 

 

Na dnešním setkání s novináři to řekl ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay. Pořad bude uvádět moderátor Petr Svěcený.

Televize se podobným formátem nechala inspirovat v Německu. Očekává od něj, že k fotbalu přitáhne i lidi, kteří se o tento sport dosud nezajímali.

V roli komentátorů z řad bývalých fotbalistů budou v pořadu, který se bude vysílat každé pondělí od 20:00, například Vladimír Šmicer a Tomáš Ujfaluši. Z osobností mimo prostředí vrcholového sportu Kindernay jmenoval herce Leoše Nohu. Složení hostů z hereckého prostředí by se mělo s každým dílem obměňovat.

O2 TV připravuje i živé vysílání zápasů z rakouské Tipico Bundesligy a ruského a francouzského fotbalového poháru. Pro partnerské hospody a restaurace, které zápasy O2 TV vysílají, společnost připravila hru pro jejich hosty, kteří za správné tipy na fotbalové výsledky v Lize mistrů a české lize mohou vyhrát sud piva pro celou hospodu. Hospod zapojených do projektu O2 sportovní kino je na 1200.

Digitální televize O2 TV Sport zahájila vysílání v srpnu 2015. O rok později se přidal specializovaný kanál O2 TV Fotbal a letos v lednu společnost spustila obdobný program zaměřený na přenosy tenisových utkání.