Print this page

Online magazín LepšíDeň.sk oslavuje

Zvykne sa vravieť „dobrá rada nad zlato“. Presne na tom postavil online magazín LepšíDeň.sk svoju stratégiu: pomáhať ľuďom dobrými radami.

 

Prinášať im užitočné tipy a triky z rôznych oblastí. Podľa ohlasov sa zdá, že Slováci stále hľadajú tipy, ako ušetriť, ako si niečo svojpomocne vypestovať a zhotoviť. Vyhľadávame dobré cestovateľské tipy, triky do domácnosti a rady pre lepšie zdravie.

"Najväčšej popularite sa tešia rady pre zdravie, záhradkárske tipy, ale aj cestovanie, domácnosť a samozrejme recepty," približuje šéfka portálu Dana Bunová. Za tri roky ponúkol portál vyše 1100 článkov plných praktických tipov a dosiahol 2 milióny návštev. Podľa Similarweb.com mal v máji 190.000 návštev.
"Sme radi, že pomáhame ľuďom užitočnými radami a tipmi, o čom svedčia mnohé reakcie. Ohlasy fanúšikov na facebooku nám neraz dodávajú motiváciu a radosť z práce," teší sa Bunová. Ako vraj povedal kedysi Samuel Johnson, prijať dobré rady vyžaduje viac múdrosti ako ich rozdávať. Aj preto LepšíDeň.sk odmeňuje v týchto dňoch svojich čitateľov.

Okrem užitočných rád a tipov nájdete na www.lepsiden.sk aj inšpiratívne rozhovory so známymi tvárami ako je Adela Vinczeová, Andy Kraus, Sima Martausová, Dominik Dán, Ondrej Kandráč, ale aj s českými osobnosťami ako Jiří Grygar, Leona Machálková alebo Michal Viewegh.

Najčítanejšie články sú napríklad o samozberoch jahôd, či marhúľ, domáce pečenie kváskového chleba, či domáce liečenie brušnej črevnej virózy.