Operátor spustil spravodajský web 24ka.sk

Operátor spustil spravodajský web 24ka.sk

Mobilný operátor 4ka spustil vlastný web 24ka.sk.

 

 

„Na 24ka.sk nájdu čitatelia aktuálne spravodajstvo z viacerých našich projektov – ide o športové spravodajstvo zo sport7.sk, regionálne a celoslovenské správy zo siete dnes24.sk či technologické novinky z webu fony.sk. Už dnes viac ako 800-tisíc našich čitateľov pristupuje na naše weby z mobilných zariadení. Novinkou chceme osloviť tých, ktorí sa ešte boja využívať mobilné dáta, no chcú mať čerstvé informácie k dispozícii on-line,“ povedal Vladimír Marhefka, riaditeľ mediálnej skupiny internet.sk, ktorá portál 24ka.sk prevádzkuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zákazníci mobilného operátora 4ka za datovanie na 24ka.sk nič neplatia. „Aktuálne spravodajstvo si môžu čítať aj v 4G/2G sieti 4ky, aj v 3G sieti obchodného partnera, prenesené dáta im nebudú účtované,“ píše spoločnosť v tlačovej správe.

Obsah na portáli sa generuje z webov združených v sieti internet.sk, v niektorých prípadoch nie sú články na 24ka.sk kompletné. Napríklad nemusia obsahovať video alebo galérie, ktoré čitatelia nájdu len na pôvodných spravodajských weboch alebo obsah tretích strán, za ktorý by bolo treba platiť.

Pri surfovaní na portáli www.24ka.sk sa dáta nebudú účtovať zákazníkom 4ky.