Print this page

Správy úplne zadarmo: Na 24ka.sk zákazníci 4ky nezaplatia za dáta

Horúce novinky v mobile kedykoľvek a kdekoľvek a žiaden účet za dátovanie. Takúto novinku môžu od 3. septembra využívať všetci zákazníci mobilného operátora 4ka. Za surfovanie na portáli 24ka.sk nezaplatia ani cent.

 

„Na 24ka.sk nájdu čitatelia aktuálne spravodajstvo z viacerých našich projektov – ide o športové spravodajstvo zo sport7.sk, regionálne a celoslovenské správy zo siete dnes24.sk či technologické novinky z webu fony.sk. Už dnes viac ako 800-tisíc našich čitateľov pristupuje na naše weby z mobilných zariadení. Novinkou chceme osloviť tých, ktorí sa ešte boja využívať mobilné dáta, no chcú mať čerstvé informácie k dispozícii on-line,“ hovorí Vladimír Marhefka, riaditeľ mediálnej skupiny internet.sk, ktorá portál 24ka.sk prevádzkuje.

Zákazníci mobilného operátora 4ka za dátovanie na tomto webe nezaplatia ani cent. Aktuálne spravodajstvo si môžu čítať aj v 4G/2G sieti 4ky, aj v 3G sieti obchodného partnera, prenesené dáta im nebudú účtované. „Dnes už 56,6 percent našich zákazníkov dátuje a priemerná spotreba dátujúceho Štvorkára je približne 7 GB mesačne. Vďaka 24ka.sk veríme, že aj tí zvyšní prekonajú obavy z vysokého účtu za dáta, ktorým ich neraz straší konkurencia,“ vysvetľuje vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

Na web sa zákazníci dostanú zdarma cez prehliadač vo svojom mobilnom telefóne. Obsah na portáli sa generuje z webov združených v sieti internet.sk, v niektorých prípadoch ale nemusia byť články na 24ka.sk kompletné. Napríklad nemusia obsahovať video alebo galérie, ktoré čitatelia nájdu len na pôvodných spravodajských weboch alebo obsah tretích strán, za ktorý by bolo treba platiť. „Aj napriek tomu bude 24ka.sk plnohodnotný zdroj informácií,“ dodáva V. Marhefka.

Pri surfovaní na portáli www.24ka.sk sa dáta nebudú účtovať zákazníkom 4ky, ktorí nemajú aktivovaný žiaden dátový balík alebo nový paušál, ale ani tým, ktorí využívajú napríklad dátový balík GIGA s obnovou či niektorý z nových paušálov SLOBODA. Všetci Štvorkári si tak svoje dáta môžu ušetriť na iné stránky. „Naše ceny sú stále výborné a ak sa zákazník rozhodne surfovať aj na iných stránkach na webe, vždy u nás dostane gigabajt s dátovým balíkom GIGA s obnovou iba za skvelé dve eurá,“ vraví M. Jánošík zo 4ky.