Print this page

Telekom uviedol úplne novú Telekom aplikáciu

Telekom uviedol v piatok 19. októbra novú Telekom aplikáciu. Zákazníkom ponúkne výrazne zjednodušené ovládanie, nový dizajn, ako aj úplne nové možnosti.


Prehľadnejšie a jednoduchšie

Telekom sa pri vývoji aplikácie sústredil na funkcie, ktoré zákazníci najviac využívali. Naopak, najmenej využívané funkcie boli z aplikácie odstránené. Umožní to zlepšiť prehľadnosť aplikácie a jej používateľský komfort.

Jedna appka pre všetky služby

Do aplikácie sa automaticky zaradí služba evidovaná na SIM kartu, ktorá je aktuálne vložená v telefóne. Používateľ si do však do aplikácie ľahko pripojí aj ďalšie pevné a mobilné služby registrované na rovnaké rodné číslo, či služby blízkych osôb - ako napríklad detí či rodiny.

Zákazník hneď po otvorení aplikácie vidí aktuálnu spotrebu spárovaných služieb. Okrem dizajnu sa mení aj logika zobrazenia spotreby - v porovnaní s predchádzajúcou verziou sa napríklad nezobrazujú minuté SMS, minúty, či dáta, ale naopak ich zostatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platby a dobíjanie kreditu na jeden klik

Telekom aplikácia prináša výrazne jednoduchšie možnosti platieb za služby. Vďaka možnosti zapamätania platobnej karty môže zákazník uhrádzať faktúry alebo dobíjať kredit na jeden klik – bez potreby vyťahovania peňaženky. Aplikácia tiež umožňuje uhrádzanie viacerých faktúr súčasne.

Vylepšené funkcie

Aplikácia prináša aj ďalšie zaujímavé funkcie, ako napríklad zapnutie upozornení na vystavené faktúry, upozornenia na dochádzajúce mobilné dáta, či možnosti dokupovania doplnkových balíčkov.

Pre Android aj iOS

Novú aplikáciu zákazníci získajú v rámci aktualizácie pôvodnej aplikácie Telekom. Ak ju ešte nemajú nainštalovanú, môžu si ju bezplatne stiahnuť v obchodoch Google Play a App Store. Aktualizácia bude pre prvých používateľov telefónov s OS Android uvoľnená od piatka 19. októbra a jej ďalší roll-out bude prebiehať v najbližších týždňoch. Aktualizácia aplikácie pre iOS bude uvoľnená v najbližších dňoch.