Ďuriš Nicholsonová podáva trestné oznámenie za diskreditačnú kampaň

Ďuriš Nicholsonová podáva trestné oznámenie za diskreditačnú kampaň Foto: FB L.Nicholsonová

Poslankyňa SaS dnes na upozornila, že sa proti nej šíri diskreditačná kampaň.

 „Vytvorili spravodajský podvrh, v ktorom ma spájajú s prostitúciou a s obchodom s bielym mäsom,“ píše Ďuriš Nicholsonová.
Ide o fotku, ktorá vyzerá ako dokument kanadskej polície, ktorý zverejnil pred niekoľkými dňami podľa Plus 7 dní bývalý siskár Pavol Forisch. Ten stojí aj za trestnými oznámeniami na organizátorov protestov Za slušné Slovensko.

Podľa podpredsedníčky parlamentu ide o falzifikát a súčasť "abnormálne špinavej politickej kampane."

„Zdochýňajúci politický kôň kope a neštíti sa mu poveriť skrachovaných agentov SIS a ľudí pochybnej povesti, aby využili svoje Štbácke nadanie, aby vytvorili spravodajský podvrh. Chcú tým diskreditovať mňa, moju rodinu a stranu SaS a zároveň prekryť svinstvá tých politikov, proti ktorým bojujem,“ píše.

V tejto veci Ďuriš Nicholsonová podala trestné oznámenie a obráti sa aj na kanadské veľvyslanectvo a ich oficiálne orgány, aby zastavila diskreditačnú kampaň a iniciovala trestnoprávne potrestanie jej autorov. „Tuším, o koho konkrétne ide a s týmito podozreniami oboznámim naše, aj kanadské orgány činné v trestnom konaní.“

Poslankyňa upozorňuje, že na spravodajskom podvrhu s vymysleným obsahom sú aj štylistické chyby, nesedí ani logo ottawskej polície, ani len názov policajného departmentu.

„V tejto veci som podala trestné oznámenie na autorov falzifikátu. Zároveň však upozorňujem, že využijem aj možnosť občianskej žaloby voči všetkým, ktorí túto diskreditačnú kampaň budú šíriť aj prostredníctvom sociálnych sietí,“ píše poslankyňa.