Print this page

Takto vyzerá doposiaľ najúspešnejšia fotka na Instagrame Instagram world_record_egg

Najúspešnejšou fotkou ​​v histórii sociálnej siete Instagram sa stal obrázok obyčajného vajíčka.

 

Zverejnené bolo 4. januára a dnes – 15. januára – má takmer 40 miliónov lajkov - označení To sa mi páči. Doteraz najpopulárnejšou fotografiou bolo oznámenia americkej hviezdy reality šou Kylie Jenner zo známeho klanu Kardashian, že sa jej narodila dcéra.

"Neočakávajte, že niektorá z nasledujúcich informácií bude dávať zmysel. Ale v nedeľu večer porazila fotografie vajcia, oranžového a ľahko kropenatého, oznámenie Kylie Jenner o narodení dieťaťa, ktoré bolo dovtedy nejlakovanejším príspevkom na Instagrame," napísal vo svojom článku americký denník The New York Times. "Je vajce pokryté diamantmi? Má vajcia svoj vlastný kanál na YouTube, o ktorom ste nepočuli? Drží vajce nejaká sexy celebrita? Nie. Je to len vajce," poznamenal autor príspevku.

Zatiaľ podľa neho nie je jasné, kto fotografiu na Instagrame 4. januára zverejnil, prečo ju zverejnil, ani ako je možné, že jeho snahy o vytvorenie svetového rekordu vyšli. Profil Egg Gang, teda vajíčkový gang, však zrejme vznikol iba na tento účel a doteraz zverejnil iba túto jedinú fotografiu.