Print this page

Kovačič Hanzelová bude mať vlastnú reláciu Rozhovory ZKH (VIDEO) Reprofoto video.sme.sk


SME.sk spúšťa novú videosekciu a niekoľko nových relácií.

 

 

Spravodajský web SME.sk spúšťa novú multimediálnu sekciu SME Video, ktorá združuje všetky videá a podcasty, ktoré tvorí redakcia SME.

V novej multimediálnej sekcii nájdu návštevníci spravodajské videá, rozhovory, diskusie, publicistiku aj nespravodajské relácie ako napríklad SCREENER Petra Konečného.

Pribudnú v nej aj nové relácie. Jednou z nich sú ROZHOVORY ZKH - vová diskusná relácia bývalej redaktorky RTVS Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá v minulom roku nastúpila do SME. Pozvaní hostia budú s moderátorkou debatovať na aktuálne politické aj spoločenské témy. Relácia pôjde trikrát do týždňa.

Novou reláciou je aj PO LOPATE. „Strácate prehľad v komplikovaných kauzách alebo nestíhate sledovať veľké témy každý deň? Zásadné spravodajské udalosti vám zhrnieme stručne a zrozumiteľne v novej relácii Po lopate,“ píše redakcia.

V ďalšej relácii s názvom BUDÍČEK osobnosti verejného života divákom vysvetlia, prečo by sa mali zaujímať o témy, ktoré možno boli dosiaľ na okraji záujmu.

Štvrtou novinkou je relácia MACHER A LÚZER, ktorá nebude len kritizovať, ale aj chváliť. "V relácii vyberieme víťazov aj porazených uplynulého týždňa,“ píše redakcia.

Členmi multimediálneho tímu sú: Zuzana Kovačič Hanzelová, Katarína Kozinková, Peter Valovič, Jozef Matej.
Na technickom zabezpečení sa podieľajú: Tomáš Rybár, Matej Ohrablo, Braňo Vajda, Dorota Vlnová a ďalší externí spolupracovníci.
SME Video je nástupcom pôvodnej videosekcie TV SME, ktorej obsah bude postupne začlenený pod SME Video.

V SME Video bude vychádzať aj relácia CEZ ČIARU, ktorá vzniká v spolupráci s nadáciou Zastavme korupciu. Na tvorbe obsahu sekcie sa v rámci redakcie SME podieľa samostatný tím, ktorý v najbližších týždňoch chystá hneď niekoľko nových pravidelných relácií, píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Doterajšie niektoré relácie na SME.sk