Print this page

Televízia od SWANu: viac kanálov v HD rozlíšení za nižšie ceny! Foto: Swan

Ponuka Digitálnej TV od SWANu je teraz ešte lacnejšia a prehľadnejšia. SWAN tiež ide s dobou, preto navyšuje počet kanálov dostupných v HD rozlíšení.

 

Na zmeny sa môžu tešiť noví aj existujúci zákazníci. Všetko platí už od 1. februára 2019. Potešia nižšie ceny a jednoduchšia ponuka, ktorá dáva zbohom ďalším doplnkovým balíčkom. Stanice z nich sa presunú priamo do základnej ponuky!

Lacný balíček od 7,99 eur alebo viac než 60 kanálov v HD rozlíšení

Ak ste doteraz používali balík digitálnej TV M a spolu s ním radi sledovali futbal, hokej a iné kolektívne zápolenie, potrebovali ste aj doplnkový balík Šport.

SWAN ho teraz ruší a tie najlepšie športové stanice vám ponúkne už v základnom balíku za nezmenenú cenu. Podobne sa rušia aj balíky s dokumentárnymi či filmovými kanálmi. Tie sa tiež presunú do základných balíkov, ktorých ceny zostanú nezmenené. Digitálna TV XL je dokonca o 20 % lacnejšia.

Vďaka zmenám získate väčšiu ponuku bez toho, aby ste museli platiť čokoľvek navyše. Zvyšuje sa tiež počet staníc dostupných v HD rozlíšení, ktoré naplno využijú schopnosti vašich televíznych prijímačov.

Už v najlacnejšom balíku TV S od 7,99 eur mesačne je ich viac než 20. S balíkom XL sa môžete pripraviť na viac než 60 kanálov v HD rozlíšení.

Ponuka kanálov v balíku digitálnej TV XL

Dostupnejšie s rýchlym internetom aj pre filmových fanúšikov

Doplnková ponuka sa zoštíhli iba na 3 doplnkové balíky: Maďarský (3,99 eur/mes.), HBO (7,99 €) a HBO Max (10,99 €).

Cieľom bolo urobiť ponuku pre filmových fanúšikov lacnejšou a dostupnejšou. Cenovo výhodnejší balík HBO spolu s HBO Max teraz môžete využiť ku každému balíku digitálnej TV.

Výhodnejšie budú tiež balíky DUO kombinujúce digitálnu TV s rýchlym a spoľahlivým optickým internetom s rýchlosťou až do 90 Mbit/s. Stále platí, že pri viazanosti na 24 mesiacov môžete mať televíziu spolu s internetom na 3 mesiace zadarmo.