Print this page

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan, ktorí na prelome apríla a mája očakávajú narodenie prvého dieťaťa, informovali, že si plány ohľadom príchodu bábätka na svet nechajú pre seba. Informovala o tom dnes agentúra AP.

 Zástupcovia Kensingtonského paláca uviedli, že Harry a Meghan sa so svetom podelia o novinku, že sa im narodilo dieťa, až potom, až sami oslávia, že sa stali rodičmi. To podľa AP znamená, že s bábätkom nebudú pózovať novinárom čakajúcim pred pôrodnicou, ako to urobil Harryho starší brat William so svojou manželkou Kate. Vojvodkyňa Kate, matka troch detí, sa na verejnosti s bábätkom ukázala vždy veľmi krátko po pôrode.

Prince Harry s bývalou herečkou Meghan Markleovou mali svadbu vlani v máji na hrade Windsor. Pár sa nedávno presťahoval z centra Londýna do vidieckej usadlosti neďaleko Windsorského zámku, kde bude mať viac pokoja.

Harry a Meghan vraj nepoznajú pohlavie svojho potomka a Kensingtonský palác sa dnes odmietol vyjadriť k neovereným informáciám britských médií, že nastávajúca mamička sa rozhodla pre domáci pôrod. Nedávno si zriadili profil na Instagrame, čím vzbudili špekulácie, že práve tam sa pochvália prvými fotografiami svojho potomka. Budúci rodičia tiež poprosili ľudí, ktorí chcú ich dieťaťu poslať darček, aby namiesto toho podporili jednu z nimi vybraných charitatívnych organizácií.