Print this page

Garmin a Fitbit oddnes v Slovenskej sporiteľni: zľava na nové hodinky a  účet zadarmo Foto: Slsp

Slovenská sporiteľňa prináša ďalšie možnosti inovatívneho a pohodlného platenia. Po Google Pay a Apple Pay rozširuje svoje služby aj pre majiteľov inteligentných hodiniek Garmin a Fitbit.

 

Obe riešenia znamenajú rýchly, jednoduchý a bezpečný spôsob platby, ktorý môžu ľudia využiť v obchodoch či pri platení na internete. Navyše, v spolupráci so spoločnosťami Garmin a Fitbit bude ponúkať klientom zľavu 15 % na vybrané zariadenia. Banka chce aj naďalej umožniť všetkým Slovákom, aby si vyskúšali digitálne novinky, preto až do konca roka ponúka novým klientom účet zadarmo.

Foto: SlSp

 

„Leto je obdobím cestovania a športovania v prírode či na pláži, preto som rád, že pre Slovákov spúšťame moderné platby aj prostredníctvom hodiniek Garmin a Fitbit. Obe riešenia sú súčasťou našej stratégie najväčšej digitálnej banky, ktorá chce neustále prinášať nové užitočné riešenia. Skúsenosti so zavedením mobilných platieb nám potvrdzujú, že pre ľudí je to ohromná pozitívna zmena pri každodennom platení. Už dnes máme približne 50 tisíc používateľov mobilných platieb a tento počet neustále rastie,“ povedal Zdeněk Románek, člen predstavenstva Slovenskej sporiteľne zodpovedný za retailové bankovníctvo.

Bezpečné riešenie na masívne platenie
„Platenie hodinkami je bezpečné. Číslo platobnej karty nie je uložené v hodinkách a ani v príslušnej aplikácií. Namiesto toho sa používa jedinečné číslo karty. Navyše, ak zložíte hodinky z ruky alebo uplynie 24 hodín, musíte znova zadať prístupový PIN kód,“ vysvetľuje Ján Adamovský, šéf bezpečnosti Slovenskej sporiteľne.

Platiť hodinkami môžete všade tam, kde majú bezkontaktný platobný terminál. Na Slovensku je to už viac ako 70 tisíc prevádzok, služba sa však dá využiť aj v zahraničí. Skúsenosti Slovenskej sporiteľne potvrdzujú, že ľudia platia mobilom aj v exotických krajinách, podobné trendy preto banka očakáva aj pri platení hodinkami. Riešenie je dostupné pre debetné platobné karty spoločností Visa aj MasterCard.

 

Zľava na hodinky
V spolupráci so spoločnosťami Garmin a Fitbit sa banka rozhodla, že svojim klientom pripraví viaceré súťaže a ponúkne 15 % zľavu na vybrané hodinky. Bližšie informácie nájdete na https://zaplatmobilom.sk či na sociálnych sieťach.

Účet zadarmo
Slovenská sporiteľňa ponúka účet zadarmo až do konca roka 2019 všetkým novým klientom, ktorí oň požiadajú do konca augusta. Účet bez poplatku však môžu mať aj po uplynutí bezplatného obdobia. Stačí splniť tri jednoduché kroky – mesačne zaplatiť kartou aspoň 200 eur, využívať minimálne tri pravidelné platby (trvalé príkazy, inkasá) a pravidelne si sporiť.

Podporované zariadenia
• D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX, fēnix® 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus, Forerunner® 945, Forerunner® 645, Forerunner 645 Music, MARQ™ Athlete, MARQ Aviator, MARQ Captain, MARQ Driver, MARQ Expedition, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music
• Fitbit Ionic, Fitbit Ionic adidas edition, Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Versa, Fitbit Versa Special Edition