Print this page

Spoločnosť 7 PLUS sa spojila s Atlas.sk a Centrum.sk

Dva silné mediálne domy dnes ohlásili spojenie. Centrum Holdings, prevádzkovateľ slovenských online portálov Centrum.sk a Atlas.sk, od dnešného dňa patrí pod mediálnu skupinu Spoločnosť 7 PLUS, ktorá patrí medzi najsilnejších hračov printových médií na Slovensku.

 

 

„Sme jeden z lídrov na trhu v oblasti printu a vďaka spomínanej obchodnej transakcii sa okamžite radíme medzí lídrov i na slovenskom online trhu," oznámil dnes na domovskom webe pluska.sk konateľ spoločnosti Jozef Dukes.
„Vďaka synergii, ktorú nám ponúka práve spojenie printu a online, vieme, že dokážeme poskytnúť našim zadávateľom jedno z najefektívnejších komunikačných riešení a čitateľom kvalitný a zaujímavý obsah," dodal Dukes.

Zdroj: AIMmonitor

Spoločnosť 7 PLUS má vo svojom portfóliu 21 titulov s pravidelnou periodicitou, 35 samostatne predajných špeciálov a vlastný internetový portál www.pluska.sk. Patrí medzí lídrov na slovenskom mediálnom trhu.

Centrum Holdings je internetová mediálna spoločnosť s pôsobnosťou v strednej a východnej Európe. Doterajším vlastníkom Centrum Holdings bol americký fond Warburg Pincus. Na Slovensku oslovuje mesačne viac ako 1,5 milióna návštevníkov. Prevádzkuje portály a online médiá pod značkami Atlas.sk, Centrum.sk, Mapy.sk, Wanda.sk, Žena.sk, Pobox.sk, Referáty.sk, Magazín.sk, Aktuálne.sk, Dnes.sk a ďalšie.

Odporúčam aj: Bakalova Economia kupuje Centrum Holdings

Zisťujem podrobnosti transakcie.