Print this page

O2 SMART Paušál dočasne s neobmedzenými dátami v aplikáciách Ilustr. foto O2

O2 počas mimoriadnej situácie na Slovensku v súvislosti s koronavírusom pridáva pre zákazníkov benefity smerujúce k zlepšeniu podmienok na prácu z domu alebo trávenie voľného času.

 

Po dočasných vylepšeniach s bezplatným prístupom k službe HBO GO, zrýchleniu dát po ich prečerpaní v programe Internet na doma, či pridaním TV staníc do programov Modrá O2 TV a O2 TV v mobile prichádza rad aj na nové SMART paušály. V reakcii na aktuálnu situáciu získajú od teraz až do konca apríla zákazníci O2 SMART Paušálov možnosť využívať každú zvolenú aplikáciu bez obmedzenia dát. Bez obáv sa tak môžu spojiť so svojimi blízkymi prostredníctvom sociálnych sietí, či zabaviť sa so službami ako napr. Tidal Music, či HBO GO.

O2 SMART Paušál s neobmedzenými dátami na aplikácie

Zákazníci O2 Smart Paušálov doteraz mohli získať na každú zvolenú aplikáciu 10 GB dát. O2 v aktuálnej situácii myslí na svojich zákazníkov a preto im dočasne umožní aj neobmedzené využitie dát v štandardných aj prémiových aplikáciách (HBO GO, Tidal Music, O2 TV, Denník N, SME, YouTube, Facebook, Instagram, Tik Tok, Waze, WhatsApp, Gmail, Mapy od Google, Viber). Tieto dáta sa čerpajú len keď zákazník používa aplikáciu, ktorú si zvolil. Okrem toho má samozrejme k dispozícii aj balíček dát prislúchajúci danému tarifu.
Viac o fungovaní O2 Smart Paušálov nájdete na: https://www.o2.sk/ponuka/mobilne-sluzby/o2-smart-pausal.

Ďalšie benefity O2 v čase mimoriadnej situácie

HBO GO bezplatne do 21. apríla

O2 od 20. marca prináša možnosť bezplatnej aktivácie a využívania služby HBO GO s platnosťou až do 21. apríla. S HBO GO má zákazník neobmedzený prístup k obľúbeným seriálom a skvelým filmom, ktoré si môže vychutnať až na 5 ľubovoľných zariadeniach. Službu si môžu aktivovať všetci zákazníci s fakturovanými službami. Jednoduchá možnosť aktivácie a deaktivácie je dostupná v aplikácii Moje O2, v zákazníckej zóne Moje O2, SMS-kou alebo v eshope priamo pri nákupe nového fakturovaného programu. O2 bude zároveň transparentne v posledný deň platnosti bezplatnej služby posielať zákazníkom, ktorý tento benefit využijú, aj SMS správu s informáciou o jednoduchej deaktivácii.

Služba HBO GO dostupná cez faktúru O2

Od dnešného dňa tiež O2 štartuje pre uľahčenie prístupu k službe HBO GO aj jej platbu prostredníctvom faktúry O2. Pre zákazníkov s O2 SMART Paušálmi môže byť predplatné k tejto službe už v cene paušálu, zákazníci ostatných programov si ju môžu vziať s platbou prostredníctvom faktúry. Zákazník tak získava plnohodnotné predplatné služby HBO GO za 5,99 eur mesačne.

Internet na doma

Ako už O2 informovalo, operátor pristúpil aj k zvýšeniu konektivity Internetu na doma automatickým a bezplatným päťnásobnom navýšením rýchlosti dát po prečerpaní objemu až na 10 Mbit/s vo všetkých tarifoch programu. Po novom tento benefit O2 predĺžilo až do 21. apríla. Pre používateľov to znamená prakticky neobmedzený pevný internet pri rýchlosti spĺňajúcej potreby domácnosti, či už na prácu alebo zábavu.

O2 TV

Do 21. apríla O2 automaticky a bezplatne pridáva najsledovanejšie dokumentárne a filmové programy Joj Cinema, Film+, Film Europe, CS Film, National Geographic, NatGeo Wild, Viasat Explore, Viasat History a Spektrum aj do programu Modrá O2 TV a O2 TV v mobile.

Zákaznícka linka

Rovnako O2 pristúpilo aj k dočasnému nespoplatňovaniu zákazníckej linky, hoci si zákazníci môžu svoje najčastejšie požiadavky vybaviť z pohodlia domova prostredníctvom webu alebo aplikácie Moje O2.