Print this page

Kancelária prezidentky hľadá špecialistu pre sociálne siete (VIDEO) Foto: Instagram Zuzana Čaputová

Kancelária prezidentky prostredníctvom inzerátu hľadá špecialistu pre sociálne siete.

Ide o pozíciu hlavného radcu odboru komunikácie na plný úväzok s nástupom 1. augusta za plat 1 310 eur.

Uchádzač by mal mať ukončené vysokoškolské vzdelanie a mal by mať minimálne dvojročnú prax v oblasti správy sociálnych médií a prípravy kreatívneho obsahu a mal by sledovať trendy v oblasti sociálnych sietí či politiku.

Na starosti bude mať správu a editovanie všetkých sociálnych sietí prezidentky (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Linked In, ...), úpravu fotografií a videí.

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najbohatšiu prírodu nájdeme tam, kde je dostatok vody. Rybníky pri obci Senné sú toho dôkazom. Boli vytvorené, aby si krajina obnovila schopnosť zadržiavať vodu. Vďaka tomu ide dnes o jednu z najvýznamnejších ornitologických lokalít v strednej Európe. Chovajú sa tu ryby a hniezdi vzácne vtáctvo. Význam Senianskych rybníkov narastá, nakoľko v dôsledku sucha v posledných rokoch ubúdajú mokrade a poľné lúky juhovýchodného Slovenska. Zastavila som sa tu na mojom pracovnom výjazde za dopadmi sucha. Je to pozitívny príklad toho, ako sa dá v krajine zadržiavať voda a tým do nej prinášať život. Veľká vďaka za to patrí dobrým ľuďom, ktorí sa tu o ne starajú. #zuzanacaputova #mojaprezidentka #nasaprezidentka #srdcomspolu #zemplin #priroda #zivotneprostredie #sucho #slovensko #slovakia #prezidentka

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

Sociálne siete prezidentky Zuzany Čaputovej patria medzi najsledovanejšie v slovenskom online priestore. Oficiálny profil prezidentky na Facebooku sleduje približne 250 tisíc ľudí, na Instagrame 283 tisíc ľudí. Jej vyhlásenia majú vyššiu sledovanosť ako hlavné spravodajské relácie.


Naprílad mimoriadne vystúpenie k pandémii koronavírusu má len na Facebooku 1,8 miliónov zobrazení.