Print this page

4ka predstavila Simču Foto: 4ka

Operátor 4ka oddnes využíva nový spôsob komunikácie so zákazníkmi.

Na stránke sa návštevníkom prihovára chatbot Simča.

O novinke operátor informoval nezvyčajne. Šéf marketingu a komunikácie poslal novinárom mailovú komunikáciu so Simčou o prijatí na novú pozíciu.

„Od tejto pozície si v 4ke veľa sľubujeme. Ako chatbot budete k dispozícii našim zákazníkom 24 hodín denne, a to aj cez Vianoce či Dušičky. Pomôžete im zorientovať sa v našej ponuke a odporučíte im ten najlepší produkt. Zároveň odľahčíte svojich ľudských kolegov, ktorí takto budú mať viac času venovať sa tým zložitejším prípadom. Nebojte sa, ak by ste sa stretli s otázkami, na ktoré neviete odpoveď, hneď to zákazníka prepne na vášho kolegu, živého človeka,“ píše v komunikácii so Simčou Roland Kyška, riaditeľ pre marketing a komunikáciu 4ky.

„Viem, že na trhu sa veľa diskutuje o chatbotoch a konkurencia dokonca urobila reklamnú kampaň o tom, že má len skutočných agentov. My v 4ke veríme novým technológiám – boli sme prví, ktorí na Slovensko priniesli VoLTE, ViLTE aj 5G. Veríme aj v technológie, ktoré uľahčia ľuďom ich výber mobilnej služby či zlepšia zákaznícku starostlivosť,“ dodáva Kyška.

Na záver si šéf so Simčou potykal: "Vitaj na palube a oddnes si tykáme, ako je u nás vo 4ke zvykom! Nech Ťa SLOBODA sprevádza."

"Ďakujem, že som dostala možnosť pracovať pre 4ku. Veľa som sa naučila o vašich produktoch a dnes už viem, že SLOBODA je tá najdôležitejšia. Lebo Radosť je krátkodobá, ale SLOBODA je to, za čo treba bojovať. Už dnes viem, že toto bude zákazníkom odporúčať vždy, keď budú hľadať ten najvýhodnejší paušál," reagovala Simča.