Print this page

Ringier Axel Springer SK má nových Managing Directors Foto: Ringier Axel Springer SK

Od 1. februára 2021 sa dvom členom predstavenstva spoločnosti Ringier Axel Springer SK rozšírili riadiace právomoci. Michal Maruška bol vymenovaný na pozíciu Managing Director & COO a Peter Hollý na pozíciu Managing Director & CFO. Ringier Axel Springer SK budú aj naďalej riadiť spoločne.

Michal Maruška bude ako Managing Director & COO zodpovedný za každodenné operatívne riadenie spoločnosti, rokovania a vzťahy s obchodnými partnermi, ako aj ďalšie biznisové témy. Peter Hollý z pozície Managing Director & CFO zastreší hospodárenie a finančné výsledky spoločnosti. Spoločne budú reportovať priamo Markovi Dekanovi, CEO Ringier Axel Springer AG.

„Peter Hollý a Michal Maruška sú veľmi skúsení manažéri a od roku 2019, kedy prevzali zodpovednosť za riadenie Ringier Axal Springer SK, som bol svedkom veľmi úspešného obdobia a to napriek koronakríze. O to viac sa teraz teším na ďalšiu spoluprácu a rozvoj firmy pod vedením Michala a Petra, už aj s ich rozšírenými kompetenciami, ktoré spadajú pod ich nové funkcie Managing Directors. Verím, že ich expertné znalosti trhu, excelentné know-how a záujem o ľudí vo firme, nám umožnia sústrediť sa na ďalšie posilňovanie našich produktov na Slovensku.“

Michal Maruška pracuje v spoločnosti Ringier Axel Springer viac ako 13 rokov. Od roku 2019 zastáva pozíciu COO a predtým obchodného riaditeľa. Pôsobil aj ako Head of Programmatic a Senior Manager pre online reklamu / programmatic.

Peter Hollý pôsobil od roku 2015 ako Chief Financial Officer pre Ringier Axel Springer Slovakia. Pred príchodom do Ringier Axel Springer, pôsobil ako Senior Audit Manager v Ernst & Young.