Print this page

COVID AUTOMAT - na tejto stránke nájdete prehľad všetkých opatrení platných v jednotlivých okresoch

MInisterstvo informatizácie upravilo stránku covid automat na regionálny princíp - prehľad platných pandemických opatrení sú rozdelené podľa jednotlivých okresov.

Covid automat nabehol na regionálny princíp. Na jediný klik sa v digitálnom Covid automate dozviete, čo v ktorom okrese môžete, aké akcie sú v ňom povolené, aké platia obmedzenia. Takže klikajte a plánujte si program vďaka stránke automat.gov.sk

Digitálny Covid automat je prístupný z internetovej adresy automat.gov.sk pre mobilné zariadenia aj pre klasické počítače. Užívatelia mobilných telefónov si automat môžu jednoducho uložiť a používať ako štandardnú aplikáciu vo svojom telefóne. Stačí, ak si do prehliadača zadajú adresu, nemusia nič inštalovať.

Digitálny automat poskytuje prehľad o tom, aké aktivity a za akých podmienok môžu ľudia vykonávať v každom okrese. „Covid automat je veľmi komplikovaný mechanizmus a preto sa snažíme priniesť ho občanom v zjednodušenej digitálnej podobe. Zahrnuli sme do nej najčastejšie aktivity ľudí,“ povedala vicepremiérka Veronika Remišová.