Print this page

Zbaľte si svoje číslo a prejdite k nám! 4ka vám dá dlhodobú zľavu 2€ na tie najlepšie paušály Ilustr. foto: 4ka

S príchodom prvých letných dní si mobilný operátor 4ka pripravil pre všetkých zákazníkov, ktorí si do 4ky prenesú číslo zvýhodnenú ponuku na svoje najpredávanejšie paušály.

Zákazníci, ktorí si chcú užiť leto plné SLOBODY s veľkým objemom dát až o 2 eura lacnejšie, môžu získať túto výhodu v období od 21.6. do 30.9.2021. Stačí ak si prenesú svoje telefónne číslo od svojho aktuálneho operátora cez oficiálny e-shop 4ka.sk, vyberú si niektorý z podporovaných paušálov, získajú dlhodobú zľavu 2 eura z ceny SLOBODY+ alebo SLOBODA DÁTA.

Zvýhodnená ponuka 2 eura / 30 dní sa vzťahuje na nasledovné paušály a môže ju získať každý zákazník, ktorý sa rozhodne prestúpiť k operátorovi 4ka a vyberie si z niektorých možností:

1) SLOBODA + (kombináciu nového paušálu SLOBODA+ dátový balík DÁTA NAVYŠE)
2) nový paušál SLOBODA a doaktivoval si balík DÁTA NAVYŠE
3) nový dátový paušál SLOBODA DATA

Mobilný operátor 4ka a jeho nekonečné dátové paušály sa dlhodobo tešia obľube medzi zákazníkmi, ktorí nemajú problém zmeniť svojho doterajšieho operátora. Nasvedčuje tomu aj dlhodobý záujem a voľne dostupné štatistiky prenosov čísel medzi jednotlivými operátormi, kde 4ka jednoznačne vedie s najvyšším počtom novo-prestúpených zákazníkov.

"Naše paušály SLOBODA ponúkajú presne to po čom zákazníci túžia. Veľké objemy dát, ktoré poslúžia na zdieľanie všetkých zážitkov s priateľmi, rodinou či okolitým svetom bez akýchkoľvek obmedzení a teraz aj s výhodnejšou cenou, pretože sú o 2 eura lacnejšie,“ uviedla Andrea Čagalová, manažérka, ktorá stojí za SLOBODOU zákazníkov 4ky.

Ako si uplatniť letný výhodu za prenos čísla?

Noví zákazníci, ktorí majú záujem získať letný bonus za prenos čísla musia požiadať o prenos svojho telefónneho čísla cez 4ka e-shop a kúpiť si akúkoľvek SLOBODU+ alebo SLOBODA DATA spolu so 4ka SIM kartou. Po úspešnom prenose mobilného čísla medzi operátormi, kuriér prinesie zákazníkovi novú 4ka SIM kartu s jeho vybraným paušálom, na ktorý sa vzťahuje zľava 2 eura.

Nový zákazník zaplatí plnú výšku vybraného paušálu priamo kuriérovi a po aktivácii jeho novej 4ka SIM karty, mu bude okamžite vrátený kredit vo výške 2 eur. Pri nasledujúcej obnove zákazník automaticky získava svoj nový paušál už o 2 eurá lacnejšie, pokiaľ bude na jeho 4ka SIM karte dostatok kreditu, alebo bude mať nastavenú automatickú obnovu z platobnej karty.

Kompletné znenie ponuky BONUS ZA PRENOS ČISLA nájdu zákazníci na stránke 4ka.sk v sekcii Prenos čísla, respektíve priamo TU.