Print this page

4ka spúšťa letný výpredaj na svoje paušály SLOBODA Ilustr. foto: 4ka

Áno, čítate správne, 4ka spustila najväčší letný výpredaj na svoje paušály SLOBODA. Noví ako aj existujúci zákazníci 4ky, si odteraz môžu dopriať skutočnú SLOBODU ešte výhodnejšie.

V období od 14.7. do 31.8.2021 je pre nich pripravená neuveriteľná 50% zľava z mesačného / 30 dní poplatku počas letnej akcie SLOBODA ZA POLOVICU. 
 
Zľava sa vzťahuje na paušály SLOBODY+ a dátový paušál SLOBODA DÁTA, a je dostupná na predajných miestach SWAN CENTRUM a v Smartshopoch – predajná sieť Digitall.
 
"Leto máme v plnom prúde, tak prečo si ho ešte nespríjemniť o trošku viac. Viacerí z nás striehnu na letné výpredaje, aby si uchmatli ten svoj pravý vysnívaný letný kúsok a mohli sa s ním popýšiť počas najslnečnejšieho obdobia v roku. My sme sa rozhodli dopriať našim novým ako aj existujúcim zákazníkom rovnaký komfort, až 50% zľavu na SLOBODY+ a  SLOBODU DÁTA, aby si mohli užiť leto plné SLOBODY,  výhodného dátovania a zdieľať  všetky svoje letné aktivity dosýta," prezradila Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície.   
 
Podmienky získania 50% zľavy na paušály SLOBODA

Nová zvýhodnená ponuka SLOBODA ZA POLOVICU platí pre nového ako aj existujúceho zákazníka 4ky. Pre získanie zľavy 50% na 2 mesiace, si stačí v období od 14.7.2021 do 31.8.2021 zakúpiť akýkoľvek tovar v minimálnej výške 20 Eur v Smartshopoch – predajná sieť Digitall, alebo uzatvoriť, prípadne v danom období mať aktívnu jednu z fakturovaných služieb SWAN, a. s. a to vo výške aspoň 9 Eur/mesačne.
 
Zľavu zákazník získa na novo zakúpenú 4ka SIM kartu, alebo na svoju už aktívnu 4ka SIM kartu. V oboch prípadoch si musí aktivovať niektorý z paušálov SLOBODA 100+, SLOBODA 300+, SLOBODA NEKONEČNO+ alebo SLOBODA DÁTA.

Zľava sa uplatní pri prvom nákupe SLOBODA+/SLOBODA DÁTA (prvých 30 dní) a nasledujúca (ďalších 30 dní), ak si zákazník dobije kredit v požadovanej výške, alebo sa mu stiahne suma z platobnej karty. O aktivácii zvýhodnenej SLOBODY+/SLOBODA DÁTA bude zákazník informovaný prostredníctvom SMS. 

Navštívte SWAN CENTRUM alebo predajňu Smartshop

Letnú zľavu SLOBODA ZA POLOVICU je možné získať v kamenných predajniach SWAN CENTRUM alebo v Smartshopoch – predajná sieť Digitall. Kompletný zoznam predajní je dostupný na www.4ka.sk/mapa-predajni
 
Viac informácii o letnej ponuke SLOBODA ZA POLOVICU je k dispozícii na https://www.4ka.sk/sloboda-za-polovicu.