Print this page

Na Slovensko prichádza konkurencia Netflixu - streamovacia služba Disney+

Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila, že spustí svoju streamovaciu službu Disney+ tento rok v lete v 42 krajinách regiónu Európy, Blízkeho východu a Afriky (EMEA), vrátane Slovenska, Českej republiky, Poľska či Maďarska.

Disney+ je streamovacia služba spoločnosti The Walt Disney Company. Ponúka filmy a programy z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale tiež napríklad Simpsonovcov a ďalšie. Vo vybraných krajinách ponúka aj produkciu pridruženej značky Star. "Služba ponúka streamovanie bez reklám a stále rastúcu zbierku exkluzívnych relácií, vrátane celovečerných filmov, dokumentov, hraných a animovaných seriálov či krátkych filmov. Vďaka dlhoročnej histórii spoločnosti Disney a jej bohatej filmografii bude na D+ k dispozícii nielen filmová a televízna klasika, ale aj úplne nové filmy a programy z dielne The Walt Disney Studios," informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Prostredníctvom Star ponúkne D+ najnovší obsah štúdií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a ďalšie.

 Odporúčame aj: Disney je späť v zisku, streamovacia služba ale prilákala málo predplatiteľov

Kompletný zoznam krajín, kde Disney+ bude tento rok spustená: Albánsko, Líbya, Lichtenštajnsko, Alžírsko, Litva, Andorra, Lotyšsko, Bahrajn, Maďarsko, Bosna a Hercegovina, Malta, Bulharsko, Maroko, Čierna Hora, Omán, Česká republika, Palestína,  Chorvátsko, Poľsko, Egypt, Rumunsko, Estónsko, San Maríno, Grécko , Irak, Saudská Arábia, Izrael, Severné Macedónsko, Jemen, Slovensko, Južná Afrika, Slovinsko, Jordánsko, Spojené arabské emiráty, Katar, Srbsko, Kosovo, Tunisko, Kuvajt, Turecko, . Libanon a Vatikán.

Disney+ je v súčasnosti dostupný v 18 krajinách regiónu EMEA: Belgicko, Nemecko, Dánsko, Holandsko, Fínsko, Nórsko, Francúzsko, Portugalsko, Írsko, Rakúsko, Island, Španielsko, Taliansko, Švédsko, Luxembursko, Švajčiarsko, Monako, Veľká Británia.