Print this page

Dolinský je späť v politike. Má vlastnú politickú reláciu: Karty na stôl Reprofoto Karty na stôl

Dlhoročný moderátor je späť v politickej publicistike, ale už nie na TA3.

Po minuloročnom alkoholovom excese, keď moderátorovi Norbertovi Dolinskému namerali policajti pri jazde 1,77 promile alkoholu, televízia TA3 dlhoročného moderátora stiahla z obrazu aj z politických relácií. Neskôr sa na obraz vrátil, ale už len ako moderátor raňajkového nepolitického vysielania.

Dolinský z TA3 minulý mesiac odišiel. Nastúpil do Plus 7 dní, kde mu vydavateľstvo Penty umožnilo návrat do politickej publicistiky. V Plus 7 dní dnes Dolinský odštartoval vlastnú politickú diskusnú reláciou s názvom Karty na stôl. Prvý diel zverejnila redakcia dnes, moderátor avizoval, že ju budú vysielať pravidelne. Relácia má vlastné logo, znelku, štúdio je v redakčných priestoroch vydavateľstva, podobné alebo aj totožné, aké využíva na rozhovory sesterská redakcia Trend.

Prvým hosťom polhodinovej debaty bol predseda Sme rodina Boris Kollár. Mal priestor na vlastnú prezentáciu a bez politického oponenta, podobne, ako fungovali mnohé diskusie Dolinského aj na TA3.

Reprofoto: V relácii Karty na stôl s Norom Dolinským si stihol Kollár odprezentovať aj vlastnú reklamu

Vydavateľstvo NMH zatiaľ odmietlo bližšie komentovať plány s novým moderátorom. „Nástup Nora Dolinského budeme komunikovať v piatok oficiálnou tlačovou správou NMH,“ reagoval na otázky Omediach.com šéfredaktor Plus 7 dní Rastislav Boldocki. Dolinský sa k svojmu prestupu nevyjadril.