Print this page

Nová streamovacia služba SkyShowtime oznámila oficiálny datum štartu

Nová streamingová služba SkyShowtime oznámila, že bude oficiálne spustená 20. septembra 2022.

Ako joint venture spoločností Comcast (NASDAQ: CMCSA) – materskej spoločnosti NBCUniversal a Sky – a Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) bude SkyShowtime spustený v Dánsku, Fínsku, Nórsku a vo Švédsku 20. septembra, koncom tohto roka aj v Holandsku. SkyShowtime bude vo svojom spúšťaní pokračovať v Španielsku, Portugalsku, Andorre a krajinách centrálnej a strednej Európy (CEE) v nadchádzajúcich mesiacoch a prvom štvrťroku 2023, avizuje spoločnosť v tlačovej správe.

V rámci regiónu CEE bude služba spustená aj na Slovensku a v ďalších krajinách: v Albánsku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnej Macedónsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku a Slovinsku.

SkyShowtime avizuje, že ponúkne divákom ten najlepší výber zábavy z dielne "najväčších a najplodnejších svetových štúdií. Dostupné budú tisíce hodín kvalitného obsahu pre celú rodinu, služba zároveň prinesie premiéry mnohých celosvetovo očakávaných seriálov a filmov."
Ponúkne exkluzívne televízne premiéry kinofilmov od Paramount Pictures a Universal Pictures.

SkyShowtime prinesie napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoňovia: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nene, Belfast, Ambulancia alebo Zlouni.
Okrem toho ponúkne SkyShowtime svojim divákom premiérové ​​seriály, programy pre deti a rodinu a výber titulov od značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock.

SkyShowtime tiež prinesie vlastnú pôvodnú tvorbu, dokumenty a špeciálna séria z trhov, na ktorých bude dostupný.

Cena mesačného predplatného bude: 6,99 € vo Fínsku, 79 SEK vo Švédsku, 79 NOK v Nórsku a 69 DKK v Dánsku. Cenu na Slovensku zatiaľ spoločnosť nezverejnila.

V severských krajinách nahradí SkyShowtime službu Paramount+.