Print this page

Vo vedení Orange Slovensko nastali zmeny

Na začiatku roka spoločnosť Orange Slovensko oznámila viacero zmien vo vedení spoločnosti, ktoré, ako píše spoločnosť, súvisia „s napĺňaním strategických cieľov Orangeu Slovensko, ktorými sú zlepšenie zákazníckej skúsenosti naprieč všetkými kanálmi, zintenzívnenie digitálnej transformácie a pokračovanie rozvíjania nových oblastí vrátane ICT a internetu vecí.“

Foto: Orange Slovensko

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko na pozícii riaditeľky úseku zákazníckej skúsenosti a B2B od 1. januára 2023 posilnila Katarína Boledovičová, ktorá do Orangeu prišla zo spoločnosti Raiffeisen Bank International. V bankovom sektore pôsobila viac ako 17 rokov na viacerých pozíciách.

K manažmentu Orangeu sa 1. septembra 2022 pripojil Pawel Galej, ktorý nastúpil na pozíciu riaditeľa komerčného úseku pre rezidenčného zákazníkov.

Galej pôsobil takmer 5 rokov ako Sales&B2C Operations Director v Orange Polska. Predtým zastával rôzne funkcie na marketingu v Orange Polska. Svoju profesionálnu kariéru začal v spoločnosti Cyfrowy Polsat, lídra v oblasti platenej televízie na poľskom trhu.

Foto: Orange Slovensko

„Teším sa, že v Orangei začína nová kapitola, pričom ju môžeme stavať na pevných základoch. Jedným z kľúčových cieľov, ktoré sme si stanovili, je zjednodušiť a zrýchliť procesy v rámci spoločnosti, tak aby sme vedeli čo najlepšie obsluhovať našich zákazníkov. V tejto súvislosti sme pristúpili k zmenám vo vedení našej organizácie aj v organizačnej štruktúre, pričom pevne verím, že nielen Katarína a Pawel, ale aj celý tím Orangeu budú veľkým prínosom a pomôžu nám dosiahnuť dôležité ciele v súčasných náročných podmienkach,“ hovorí Mariusz Gatza, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko od 1. januára 2023

Mariusz Gatza – Chief Executive Officer
Pawel Galej – Chief Commercial Officer B2C
Katarína Boledovičová – Chief Customer Experience & B2B Officer
Eric Maintenay – Chief Technical & IT Officer
Ivana Braunsteinerová – Chief People & Culture Officer
Eve Bourdeau – Chief Financial Officer
Martin Mosný – Chief Strategy Officer
Tomáš Palovský – Chief Corporate & Brand Reputation Officer