Print this page

4ka pridáva dve vylepšenia paušálov, s ktorými ušetríte dáta a peniaze

Telekomunikačný operátor 4ka prináša pre svoje mobilné paušály SLOBODA dve šikovné vylepšenia, ktoré šetria dáta a peniaze. Od 30. marca si budú môcť zákazníci objednať dátový balík DÁTA NAVYŠE za 5 EUR k novým paušálom SLOBODA kedykoľvek počas ich platnosti. Zároveň 4ka umožní zákazníkom aktivovať si aj viacero paušálov súčasne, čo je výhodné napr. po prečerpaní voľných jednotiek na volania a SMS. Zákazníci tak získajú väčšiu flexibilitu bez zmeny ceny a v konečnom dôsledku môžu ušetriť.

„Vo 4ke je pre nás zákaznícka skúsenosť mimoriadne dôležitá a preto plníme želania našich zákazníkov a prinášame inovácie. Teraz sme uviedli dve malé ale užitočné vylepšenia, ktoré si naši zákazníci pýtali a ktoré im dokážu ušetriť dáta aj peniaze za volania a SMS,“ hovorí Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície 4ka.

Sloboda pre paušály

Skvelou novinkou pre všetkých, ktorí veľa volajú a SMSkujú je možnosť si vo 4ke aktivovať v priebehu platnosti paušálu viacero paušálov SLOBODA súčasne, čo sa hodí napr. ak zákazník minie všetky jednotky, a tak nemusí platiť jednotkové ceny za minútu hovoru, SMS a MB. Stačí, ak si zákazník po minutí jednotiek v paušále aktivuje nový paušál a jednoducho si tak môže opäť navýšiť jednotky na volania a SMS, rovnako aj dáta. „Takáto možnosť sa hodí najmä vtedy, ak spotreba zákazníka je vyššia v danom mesiaci, a oplatí sa využívať viac min/SMS alebo dát a v konečnom dôsledku máte vo 4ke za menej ešte viac,“ dodáva Andrea Čagalová.

Flexibilné dáta k paušálom SLOBODA

Druhou novinkou vo 4ke je možnosť aktivovať si dátový balík DÁTA NAVYŠE s automatickou obnovou ku ktorémukoľvek paušálu SLOBODA kedykoľvek počas platnosti daného paušálu. To umožňuje väčšiu flexibilitu pri použití paušálov od 4ky. Zákazníci si tak môžu po prečerpaní dát v paušáloch SLOBODA 100, SLOBODA 300 či SLOBODA NEKONEČNO za 5 EUR aktivovať DÁTA NAVYŠE a čerpať tak dodatočné dáta s platnosťou na 30 dní. Viac informácií o novinách nájdu zákazníci 4ky aj na webe www.4ka.sk/zmeny-sluzby.