Print this page

Do Piana pribudol portál Wyborcza.biz

Najväčšie poľské vydavateľstvo Agora SA upravuje svoju stratégiu v oblasti plateného obsahu. V rámci systému Piano prechádza na nový metered model. Do systému zároveň pridáva portál Wyborcza.biz a 22 regionálnych stránok.

 

 

Poľský denník Gazeta Wyborcza začne na sprístupňovanie všetkého plateného obsahu v rámci platformy digitálneho predplatného spoločnosti Piano Media využívať metered model, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Vydavateľ denníka Gazeta Wyborcza, spoločnost Agora SA, sa zároveň rozhodol pridať do systému Piano aj svoj biznis portál Wyborcza.biz a 22 regionálnych spravodajských stránok. Zároveň rozširuje ponuku obsahu dostupného prostredníctvom rôznych aplikácií a zariadení.

Ide o prvú významnú úpravu stratégie vydavateľstva Agora v oblasti plateného obsahu od septembra 2012, keď sa stalo s denníkom Gazeta Wyborcza a siedmimi lifestyle mesačníkmi súčasťou poľského národného systému Piano National.

Odporúčame aj: Slovenské Piano sa dotalo do USA, má ho Newsweek

Noviny ponúknu tri nové predplatiteľské balíčky – cena najlacnejšieho, mesačného balíčka bude 17,90 PLN (4,25 €), ročný balíček s kompletným prístupom bude stáť 399,90 PLN (95 €).

Užívatelia sa budú môcť rozhodnúť medzi národným balíčkom Piano a balíčkom umožňujúcim prístup výlučne k obsahu denníka Wyborcza prostredníctvom webu, mobilných aplikácií a rôznych zariadení.

Spoločnosť Piano Media pôsobí v Poľsku už 18 mesiacov a nedávno rozšírila svoje aktivity do Nemecka spustením systému spoplatnenia obsahu pre denník Neue Osnabruecker Zeitung.

Spoločnosť Piano Media bola založená v roku 2010. Jej softvér spoplatňovania obsahu na webe využíva viac ako 27 vydavateľstiev v Nemecku, Spojených štátoch, Poľsku, na Slovensku, v Španielsku a Slovinsku.