Print this page

Hospodárske noviny zamykajú. 10 dní za 9,90 eur

Vydavateľstvo Hospodárskych novín blížiace sa spustenie vlastného systému spoplatnenia čitateľom oznámilo mailom.

 

 

Hospodárske noviny vystúpili z Piana pred niekoľkými mesiacmi. Už vtedy ohlásili, že budú mať vlastný systém spoplatnenia. Ten bol niekoľko týždňov v bezplatnej testovacej prevádzke.
Dnes vydavateľstvo čitateľom poslalo mail, v ktorom im oznamuje, že web spoplatňuje.

Tzv. HNkonto má byť spustené v stredu 14. mája.

Zaujímavý je cenník, ktorý ponúka aj spoločnú cenu za print, web aj digitál.

Pri objednaní prístupu len na web a digitál vydavateľstvo ponúka 10-dňové predplatné za 9,90 eur. Takáto cena posiela ľudí skôr k printu, čo je z pohľadu ceny inzercie v novinách pre vydavateľstvo výhodnejšie.
Pri štvrťročnom predplatnom aj s tlačeným vydaním je to 63 eur. Cena za The New York Times na webe je nižšia.

„HNkonto bude nová brána k spoplatneným a rozšíreným službám pre našich predplatiteľov, ktorá Vám umožní prístup k exkluzívnemu obsahu HN a HNonline 24 hodín denne kdekoľvek. Nielen teda papierové vydanie HN, ale aj spoplatnený obsah HNonline na všetkých mobilných a denne aktualizovaných platformách – iOS, Android aj Windows 8," píše vydavateľstvo.

Odporúčame aj: Podrobnosti o spoplatnení

„Začíname novú éru starostlivosti o našich čitateľov na internete. HNkonto totiž nechce byť len obyčajným nástrojom na prístup k spoplatnenému obsahu, ale komplexným systémom pre starostlivosť o zákazníka, cez ktorý bude mať prístup k obsahu celého vydavateľstva, ako aj našich partnerov," hovorí šéfredaktor Hospodárskych novín, Peter Vavro.

HNonline.sk poskytne aj naďalej prístup k obsahu, ktorý bude bezplatný. Podľa redakcie v HNkonte budú exkluzívne materiály HN (napr. rozhovory, analýzy, zistenia a komentáre kmeňových komentátorov).
Okrem exkluzívneho obsahu HN pribudnú do spoplatneného HNkonta aj nové webové projekty HNonline: komentáre iba pre HNkonto od komentátorov HN (Dag Daniš a Ivan Szabó), úryvky ekonomických knižných titulov s orientáciou na biznis vzdelávanie, a seriál na zdokonaľovanie sa v biznis angličtine.