Print this page

Futbalista Weiss po incidente slovne útočí na speváka a médiá Foto: Facebookový profil VW

Spevák Pavol Remiáš sa stal obeťou útoku, ktorý sa odohral v podniku v Bratislave a ktorého bol len svedkom. Weiss mladší, ktorý bol pri tom, na Twitteri na neho slovne útočí.

 

 

Letiaca stolička od partie, v ktorej boli známi futbalisti, rozrazila hudobníkovi a spevákovi zo skupiny Zlokot Pavlovi Remiášovi čelo. O útoku napísal spevák na Facebooku a o útoku informovali aj médiá Projekt N a Aktuálne.sk.

Skupina asi ôsmich ľudí, medzi ktorými boli údajne futbalisti Vladimír Weiss mladší a Filip Šebo, bola v noci z piatka na sobotu pri roztržke v bratislavskom podniku s rýchlym občerstvením Kus-Kus. „V predajni kebabov pod bratislavským Manderlákom bola najskôr skupina mladých mužov, medzi ktorými bol podľa viacerých svedkov aj Vladimír Weiss mladší, vulgárna a agresívna. Keď ich predajca upozornil, aby nebúchali do stolov, hodil neznámy výtržník k pultu stoličku a trafil do hlavy hudobníka Pavla Remiáša," píše Projekt N. Remiáš povedal, že keď ho stolička trafila, krv mu zaliala tvár a oči. Útočníka nespoznal, no nebol to Weiss, ten ale údajne slovne útočil aj po príchode policajtov.

"Útočníka svedkovia nevedeli identifikovať, po incidente podľa nich ušiel. Weiss bol však podľa nich vulgárny, a to aj po príchode polície," píše Projekt N.

Na inicident reagoval aj futbalista Vladimír Weiss ml. na svojom oficiálnom účte na Twitteri aj na Facebooku. No neprejavil žiadnu ľútosť s tým, že bolo ublížené človeku, ktorý s konfliktom nič nemal, ale slovne zaútočil na obeť útoku.

Podobne reagoval nedávno aj spevák Ego: Ego nahral vulgárne video ku kauze predraženého CTčka

Arogantný status z Weissovho Twitteru neskôr zmizol. 

Ešte predtým sa v jeho mene vyjadril futbalový zväz takto: "Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore. Zasahujúcim policajtom sme zodpovedali na všetky otázky. Osobné antipatie voči mne alebo voči futbalistom všeobecne by nemali slúžiť ako základ na umelé vytváranie škandálov, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné," interpretoval pre Aktualne.sk hovorca futbalistov stanovisko samotného Weissa.

Agresívnym správaním je známy aj otec futbalistu tréner Vladimír Weiss, ktorý nadával novinárom. Po prehratom zápase v roku 2010 sa po otázke novinára neovládal a pri odchode redaktorovi mu povedal "Buz...t vyje...ný" a vyhrážal sa, že mu "nabudúce rozbije hubu".