Print this page

Gordulič má vlastnú šou na sme.sk - začína s hovnomanom aj konšpirátormi Reprofoto

Pamäte si video rehotajúceho sa Španiela, ktorý vysvetľuje kauzu Váhostav? Video, ktoré vysvetlilo ako sa stratili milióny, otitulkoval humorista Ján Gordulič. Okamžite po zverejnení sa stalo virálom. Gorduliča to inšpirovalo k vzniku novej zábavnej šou, priestor mu vytvoril web sme.sk.

 

 

Šou sa volá Ťažký týždeň s Jánom Gorduličom. A premiéru má dnes na fičí.sk - podstránke sme.sk.

Relácia je robená formou televíznych správ, kde Gordulič ako moderátor hodnotí dianie posledných dní. „Polícia oznámila skvelú novinu, konečne dolapili hovnomana. Pátranie je po niekoľkých mesiacoch uzavreté a polícia má teraz ruky rozviazané a môže doriešiť kauzy ako Váhostav, CTčko či TechMatch," začína reláciu.

„Verím, že budeme chodiť každý týždeň na fičí.sk s podporou sme.sk. Máme dohodnuté testovacie 4 diely, ktoré, ak naplnia naše ambície, budeme hovoriť o stálej spolupráci," povedal pre Omédiách.com Gordulič.

Show chystá so svojimi priateľmi - blogermi a scenáristami: Mariánom Psárom, Martinou Madejovou, Michalom Hlavačkom a Ľubom Nemešom. „Budeme sa snažiť neskĺzať do jednoduchých vecí, no zároveň všetko podávať jasne, stručne a zrozumiteľne. Nebudeme sa vyhýbať ani politike," povedal humorista.

Výroba jedného dielu trvá približne 3 dni intenzívnej mailovej komunikácie a stretnutí. „Scenáre majú 2-3 verzie a následne všetko asi za hodinu a pol natočíme. Potom nasledujú 2 dni postprodukcie a po 2-3 verzii strihu je video hotové."

Scenárista a komik Ján Gordulič má vlastnú standup show Silné reči. Má produkčnú spoločnosť, venuje sa aj reklame, moderuje rôzne akcie a zároveň je scenárista – spolupodieľa sa napríklad na scenári Mafstory, Profesionáli, Chlapi neplačú či Búrlivého vína.