Print this page

Zoznam má nového člena manažmentu Foto: Zoznam

Vedúcim produktového oddelenia v Zozname sa na začiatku septembra stal Martin Šváby, ktorý doposiaľ pôsobil v spoločnosti na poste produktového manažéra. Vo funkcii nahradil dlhoročného manažéra Filipa Kunu.

Kuna bude aj po výmene naďalej spolupracovať so spoločnosťou ako konzultant v oblasti nových obchodných príležitostí.
Personálna zmena je zavŕšením procesu nového členenia produktového oddelenia a s tým spojenej agendy, ktorý prebiehal od začiatku tohto roka, píše Zoznam v tlačovej správe.

Martin Šváby nastúpil do spoločnosti v decembri 2013. Pred tým (2007-2009) pôsobil ako CEO pre video portál čeknito.sk. V Zozname spravoval ako produktový manažér hlavné webové magazíny portfólia Zoznamu, vrátane spravodajského webu Topky.sk, športového spravodajského portálu Športky.sk, či lifestylového magazínu Feminity.sk.

„Filipovi sme ako lojálnemu kolegovi veľmi vďační za jeho prínos a prácu v prospech našej spoločnosti. Preto sme radi, že naša spolupráca nekončí. Prajeme mu veľa ďalších profesijných úspechov a ďakujeme mu aj za to, že spoločnosti „vychoval" svojho nástupcu s nemenšími kvalitami. Martin Šváby sa za necelé tri roky svojho pôsobenia ako produktový manažér ukázal ako veľmi schopný a ambiciózny člen tímu. Bolo by preto nerozumným krokom, ak by sme nedali šancu na postup existujúcemu zamestnancovi, ktorý vykazuje veľký potenciál. Keď vidíme u zamestnancov „drive" a schopnosti, musíme im dať priestor a motiváciu rozvíjať sa ďalej," povedal Martin Mác, konateľ Zoznamu.