Print this page

Na Vju.sk končí Ťažký týždeň s Gorduličom a ďalšie relácie, chystá sa pluskatv.sk Reprofoto Ťažký týždeň

  

 


Vo vydavateľstve News and Media Hodling sa po personálnych zmenách pustili do redukcie a zmien videoobsahu.

 

Videoportál Vju.sk, ktorý patrí do portfólia NMH, nepokračuje v spolupráci s Jánom Gorduličom, ktorý prinášal na webe pravidelnú satirickú reláciu Ťažký týždeň s Janom Gorduličom. Podľa informácií Omédiách.com končia aj ďalšie relácie, pričom zmeny sa dotknú celého webu.

„Nehovorí sa nám to ľahko, ale máme blbú správu. Ako ste si všimli, v stredu nevyšiel diel. A ešte chvíľku nevyjde. Chlapci z Vju.sk nám okolo Vianoc oznámili, že Ťažký týždeň a asi ani portál samotný už ďalej pokračovať nebudú. Momentálne vymýšľame ako a kde pokračovať," napísali na facebooku tvorcovia relácie.

"Prinášať vám každý týždeň dávku pseudovtipného pohľadu na dianie na Slovensku a trolovanie zadubených ľudí nás nesmierne baví a určite s tým neplánujeme prestať. Veríme, že čoskoro nájdeme spôsob ako sa opäť vrátiť na vaše monitory," píšu.

Podľa informácií Omédiách.com na webe končia aj ďalšie relácie. Pričom nie je vylúčené, že súčasná podoba Vju.sk skončí alebo sa výrazne zmení.

Otázny na Vju.sk je napríklad ďalší osud talkshow Na koberci s Balážom a Hubinákom. "Momentálne je výroba pozastavená. Či a v akej forme sa na koberci vráti je otázka na nove vedenie Vju.sk. My sme pripravení," povedali pre Omédiách.com moderátori relácie.

Na Vju.sk skončila aj relácia Svedkovia liehovovi. "Od nového roka sme spoluprácu ukončili, čiže momentálne opäť využívame len naše klasické platformy ako Facebook page a youtube," povedali pre Omédiách.com tvorcovia relácie.

Odporúčame aj: Spoluprácu s vydavateľstvom Penty ukončili aj Svedkovia liehovovi

Vydavateľstvo News and Media Holding, ktoré je vlastníkom videoportálu, si už registruje domény www.pluskatv.sk, a plustv.sk, ktoré môžu nahradiť vju.sk, a už podľa názvu je zrejmé, že majú prinášať videoobsah.

Michal Burza, ktorý bol šéfom videoobsahu v NMH, vo vydavateľstve končí.

Juraj Velička, ktorý je zodpovedný v NMH aj za videoobsah, pre Omédiách.com povedal, že je tých zmien teraz viac a že sa k tomu vyjadria neskôr.
„To, že VJU bude končiť, stále nie je isté, no je to veľmi pravdepodobné. Možno sa transformuje na niečo iné, ale oficiálne vyjadrenie vám zatiaľ dať nemôžeme," odpísal admin facebookovej stránky Vju.sk pre web Veľkýobsah.info.