Odomknuté portály Kozmix.sk a FenomenySveta.sk majú rekordnú návštevnosť, pripravili ďalšie aktivity

Odomknuté portály Kozmix.sk a FenomenySveta.sk majú rekordnú návštevnosť, pripravili ďalšie aktivity

Pred dvoma týždňami sa spoločnosť Agemsoft rozhodla odomknúť kompletný digitálny vzdelávací obsah na portáloch Fenomény sveta (www.fenomenysveta.sk) a Kozmix (moj.kozmix.sk), aby sme pomohli učiteľom a rodičom s domácim vzdelávaním detí.

Za ostatné dva týždne sú digitálne materiály na oboch prostrediach využívané tisíckami užívateľov, oba weby zaznamenali rekordnú návštevnosť. „Počas necelých dvoch týždňov od odomknutia portálov pre celú verejnosť sme zaznamenali viac ako 2.5000.000 zobrazení vzdelávacích materiálov, pričom portál navštívilo takmer 100.000 používateľov. Je teda zrejmé, že deti sa s online materiálmi skutočne učia a sme veľmi radi, že môžeme aspoň týmto spôsobom učiteľom a rodičom pomáhať,“ vysvetľuje Alexandra Kamenická, riaditeľka marketingu spoločnosti Agemsoft, ktorá portály prevádzkuje.

Kompletný vzdelávací obsah na portáloch www.fenomenysveta.skKozmix  je aktuálne dostupný bezplatne pre všetkých do 15. 4. 2020. Stačí si vytvoriť používateľské konto a po prihlásení zadať AKTIVAČNÝ KÓD: skolazdomu

KOZMIX a ŠKOLA Z DOMU

Aby to mali všetci žiaci a učitelia čo najjednoduchšie, na portáli v týchto dňoch pribudla nová kategória ŠKOLA Z DOMU, v ktorej budú vždy zverejnené aktuálne cvičenia zo slovenského jazyka a matematiky na konkrétne obdobie. Presne v súlade s témami, ktoré by sa práve preberali v škole. To všetko budú dopĺňať vybrané lekcie z ďalších školských predmetov, zábavné voľnočasové aktivity či dobrodružné príbehy, ktoré pre deti nahovoril herec Juraj Rašla.

KOZMIX a MATERSKÉ ŠKOLY

Kozmix teraz prináša aj nový edukačný a zábavný obsah pre deti, ktoré sa ešte len chystajú do škôl. Prostredníctvom produktov Naša škôlka a Angličtina Play Box ponúka rodičom škôlkarov inšpiráciu k domácemu vzdelávaniu najmenších. Na portáli sa nachádzajú stovky pestrých lekcií v slovenskom, anglickom i maďarskom jazyku tiež zadarmo.

Vydavateľstvo chystá ďalšie aktivity. "Už teraz pracujeme na množstve nového obsahu, ktorý žiakom spríjemní čas strávený domácim učením,“ hovorí Kamenická.