Pravda má nový web Napady.pravda.sk aj nové blogy

Pravda má nový web Napady.pravda.sk aj nové blogy

Pravda.sk spustila novú stránku a redizajnovala blogy.

 


Pravda.sk v pondelok spustila novú stránku Napady.pravda.sk. Stránka je určená pre kutilov všetkých druhov. Prináša tipy, postupy a rady. Na titulnej strane sú jednotlivé témy s fotografiami rozloženými do mozaiky. Napady.pravda.sk ponúka napríklad na titulnej strane návod, ako si vyrobiť vianočný stromček z plastu, ako vyrobiť adventný veniec, mramorové veľkonočné vajíčka, či plienkovú tortu. Nápady posielajú aj samotní čitatelia. 

 

Témy sú rozdelené do rôznych kategórií: napríklad lepenie, textil, papier, drevo, do kuchyne, do záhrady, do obývačky a do mnohých ďalších.

Minulý týždeň Pravda.sk redizajnovala aj stránku pre blogerov Blog.pravda.sk. „Pôvodný redakčný systém WordPress, na ktorom sú naše blogy postavené, bol už trochu zastaralý, tak sme ho nahradili novšou verziou. Zároveň sme trochu zmodernizovali vzhľad blogu, zväčšili medzery medzi písmenami a riadkami, aby sa články pohodlnejšie čítali," informuje Pravda.sk čitateľov.

Zámerom nového dizajnu blogu aj nového webu Napady.pravda.sk je zjednotiť dizajn so zmodernizovaným projektom Varecha.sk či novým magazínom Žena.Pravda.sk, za ktorými je Abaffydesign.com. Web Varecha.sk je najčítanejšou sekciou Pravda.sk.