O2 prichádza s novou ponukou paušálov, televízie aj možnosťou ušetriť za internet

O2 prichádza s novou ponukou paušálov, televízie aj možnosťou ušetriť za internet Ilustr. foto O2

Spoločnosť O2 aj vzhľadom na aktuálnu dobu, keď mnoho ľudí potrebuje byť online viac ako inokedy, mení ponuku svojich služieb Internet na doma aj O2 TV. Od 2. februára prichádza s možnosťou získať zadarmo domáci internet v rámci novej ponuky O2 Spolu, zjednodušuje ponuku televízie a upravuje ponuku paušálov. Novú ponuku spoločnosť predstavila novinárom dnes na online tlačovke.

„Žijeme v časoch, kedy sa naše pracovné životy, vyučovanie, či domáca zábava odohrávajú výlučne v online prostredí. Aj preto sme sa rozhodli reflektovať na situáciu a po vlaňajších zmenách formou dočasných benefitov, sme výhody pre zákazníkov integrovali už priamo do ponuky domáceho internetu a televízie. Pripojenie domácností k internetu postupne sprístupňujeme pre čoraz viac ľudí. Vlani sme posúvali aj parametre služby bližšie k potrebám zákazníkov. A teraz ho tiež cenovo zatraktívňujeme až tak, že ich jeho využívanie nemusí každý mesiac nič stáť. Našim portfóliom ponúkame riešenie pre celú rodinu, v ktorej si každý člen nájde to, čo využije, či už ide o domáci Internet pre všetkých, SMART paušály s predplatným na skvelé aplikácie ako napr. HBO GO, Tidal, či Microsoft 365, alebo službu televízie,“ uviedol Kristián Baráti, šéf segmentového marketingu O2.

 

Zmeny v programoch Internet na doma
Súčasný najrýchlejší Zlatý O2 Internet na doma operátor vylepšuje a zrýchľuje pri zachovaní súčasnej ceny a rovnako ho premenuje na Platinový O2 Internet na doma. Zároveň O2 pridáva nový program s rýchlosťou až do 100 Mbit/s a cenou 25 eur mesačne s názvom Zlatý O2 Internet na doma. Ostatné programy Internetu na doma ostávajú bez zmeny.

 

Operátor predstavil ponuku O2 Spolu na výhodné získanie domáceho internetu pre zákazníkov s paušálom. Čím viac paušálov si zákazníci spoja v jednom fakturačnom profile, tým väčšiu zľavu z ceny služby Internet na Doma získajú. S tromi paušálmi tak môžu získať Biely alebo Modrý Internet na doma so 100% zľavou.

Pri aktivácii služby O2 Spolu získava mesačne zákazník za každý mobilný paušál bonus vo výške 5 eur na svoj O2 Internet na doma. Ak si na jednu faktúru spojí viac paušálov so svojimi blízkymi, ušetrí za každý paušál až 5 eur každý mesiac. O2 nelimituje počet paušálov alebo počet programov Internet na doma.

Zmeny aj v službe O2 TV

O2 tiež od 2. februára mení ponuku služby O2 TV. "Služba bude po novom jednoduchšia, atraktívnejšia a zároveň využiteľná bez ohľadu na to, či má zákazník O2 Internet na doma alebo nie. Jej využívanie je možné s akýmkoľvek poskytovateľom internetu a aktivovanie k akémukoľvek O2 programu na faktúru. Zákazníci ju môžu sledovať v televízii, v notebooku, mobile či iných zariadeniach. Zákazník môže službu využiť so zariadením od O2 ako aj bez neho, keďže sledovanie na Smart TV alebo inom zariadením s operačným systémom Tizen alebo Android TV cez aplikáciu O2 TV SK nevyžaduje využitie set top boxu. Ak sa ho však zákazník rozhodne využívať, môže si ho zakúpiť v hotovosti alebo na splátky, pričom na jeho kúpu môže využiť aj Bonus na kúpu zariadenia, ktorý má k dispozícii so svojim mobilným paušálom," informuje O2.