Aj UPC už má online videotéku HBO GO

Aj UPC už má online videotéku HBO GO Foto: UPC

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA vo štvrtok uviedla do ponuky online videotéku HBO GO.

 

 

"Služba ponúka neobmedzený prístup k filmom, seriálom, dokumentom či koncertom z pôvodnej produkcie HBO, vrátane premiérových hitov najväčších hollywoodskych štúdií. S online knižnicou HBO GO v ponuke digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL si diváci teraz môžu vychutnať svoje obľúbené filmy a seriály kedykoľvek a kdekoľvek, na svojich smartphonoch, tabletoch, počítačoch alebo prostredníctvom smart televízorov," píše UPC v tlačovej správe.

Digitálna online videotéka HBO GO je dostupná všetkým zákazníkom služby UPC DIGITAL, podmienkou jej získania je využívanie balíčkov HBO alebo Superfilm. Užívatelia týchto balíčkov získavajú službu HBO GO od spoločnosti UPC ako bonus bezplatne a automaticky po prihlásení na stránke www.upc.sk v sekcii Moje UPC.

HBO GO ponúka viac ako 1700 hodín prémiového obsahu, ktorý je pravidelne dopĺňaný a obmieňaný, pričom najobľúbenejšie programy sú súčasťou stálej ponuky. Zákazník môže prostredníctvom tejto videotéky kedykoľvek sledovať najnovšie tituly v HD kvalite, v pôvodnom znení s titulkami, alebo dabingom, hneď po ich svetovej premiére. Filmy a seriály si užívatelia interatkívnej videotéky HBO GO môžu pozrieť paralelne na dvoch zariadeniach, a celkovo môžu mať k službe HBO GO zaregistrované až štyri zariadenia.

Službu HBO GO ponúkajú aj Telekom, Antik či Skylink. O jej zaradení rokujú aj ďalšie spoločnosti.