Holding Penty si spravil z Mediálne.sk tlačové oddelenie

Holding Penty si spravil z Mediálne.sk tlačové oddelenie

Mediálny dom News and Media Holding (NMH), ku ktorému sa hlási skupina Penta, má už aj vlastnú stránku.

 

 

Na svojej novej firemnej stránke newsandmedia.sk predstavuje vedenie aj svoje portfólio, kam dnes patrí 16 printových titulov a 30 webov.

Holding má na webe, podobne ako mnohé iné firmy, aj servisnú sekciu pre novinárov s názvom „Pre médiá", v ktorej ponúka novinárom logá na stiahnutie a aj "Tlačové správy". Ako Tlačové správy ponúka spravodajské články webu Mediálne.sk o NMH. Holding tak zo spravodajských článkov redaktorov Mediálne.sk o holdingu spravil PR servis určený pre ostatných novinárov.

Web o médiách, reklame a marketingu Mediálne.trend.sk je podsekciou webu Trend.sk.

Odporúčame aj: Šéf všetkých médií Penty: Komunikujem len s Jaroslavom Haščákom

V septembri minulého roka investičná skupina Penta získala kontrolu nad vydavateľstvami prostredníctvom holandskej spoločnosti V 3 Media Holdings. Tá uzatvorila akvizíciu vydavateľstva Trend Holding, Spoločnosti 7 Plus, vrátane spoločnosti Centrum Holdings. 1. septembra došlo k ich zlúčeniu do jednej firmy - do spoločnosti News and Media Holding.

Aktualizácia 19:00: Po výjdení tohto článku web holdingu Penty bol upravený: v sekcii Pre médiá bola premenovaná kategória Tlačové správy na Napísali o nás, kde sú naďalej výhradne len články od Mediálne.sk.

Autorka článku v minulosti pracovala pre Trend Holding.