Print this page

Agentúru Silvie Kušnírovej povedie bývalá redaktorka Markízy a JOJ Foto: SKPR Strategies

Agentúru SKPR STRATEGIES vedie od novembra Soňa Lexmanová, ktorá doteraz vo firme zastávala pozíciu Client Service Directora.

 


Po novom je Lexmanová zodpovedná za chod agentúry. Majiteľka SKPR STRATEGIES a doterajšia riaditeľka Silvia Kušnírová sa bude z pozície Managing Partnera venovať stratégii, kreatíve a rozvoju nových projektov, píše agentúra v tlačovej správe.

 

„Soňu považujem za skvelú voľbu na danej pozícii a veľmi sa teším, že práve ona povedie spolu so mnou naše tímy. Tí, ktorí ju poznajú, vedia, že tak profesionálne, ako aj ľudsky má po mnohoročných skúsenostiach všetky predpoklady na to, aby sa zhostila líderskej pozície a viedla na dennej báze agentúru," povedala Silvia Kušnírová.

Soňa Lexmanová svoju kariéru začala v spravodajstve televízie Markíza a neskôr pôsobila v TV JOJ. Skúsenosti v oblasti PR získala v jednej z najväčších PR agentúr Neopublic Porter Novelli. Špecializuje sa na projekty spoločenskej zodpovednosti a aktívne sa venuje filantropii.
Pôsobí aj ako výkonná riaditeľka Fóra donorov a je zároveň členka Rady vlády pre mimovládne neziskové organizácie.

Agentúra SKPR STRATEGIES vznikla v roku 2014 a do portfólia jej klientov patria značky ako ALO diamonds, AVON, Central, Microsoft, Staropramen, Stella Artois, Slovenský olympijský výbor, Stars and Friends, Immocap, či Divé maky.