Print this page

ŠKODA AUTO má na Slovensku nového šéfa marketingu Foto: Škoda Auto Slovensko

V spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko nastala zmena v top manažmente.

Od 1. januára 2017 riadi marketingové aktivity firmy Jan Steyrer, ktorý mal doposiaľ na starosti rozvoj dílerskej siete v centrále spoločnosti v Mladej Boleslavi. Steyrer nahradil na pozícii Romana Holienčíka, ktorý v ŠKODA AUTO Slovensko pôsobil takmer 13 rokov.
O zmene vo vedení informovala spoločnosť v tlačovej správe.

„Budovanie imidžu značky ŠKODA, ktorá je na Slovensku trhovým lídrom, je pre mňa veľkou profesionálnou výzvou. O to viac, že v tomto roku vstupuje spoločnosť ŠKODA AUTO do nového segmentu SUV, ktorý sa nesmierne rýchlo vyvíja a otvára značke nové obchodné, ako aj komunikačné príležitosti. Značku ŠKODA dokonale poznám. Dovolím si povedať, že po viac ako dvanástich rokoch práce pre túto spoločnosť ju mám zakódovanú v mojej DNA. Som presvedčený, že ŠKODA môže byť na Slovensku ešte dominantnejšou značkou ako doteraz," povedal Steyrer.

Jan Steyrer pracuje pre českú automobilku od roku 2005. Do spoločnosti nastúpil po ukončení Ekonomickej univerzity v Prahe. Počas viac ako 12-tich rokoch prešiel viacerými pozíciami. V rokoch 2008 až 2009 pôsobil v Rusku, kde mal na starosti rozvoj dílerskej siete medzinárodnej divízie spoločnosti ŠKODA AUTO.

Steyrer bude zodpovedať za marketingovú komunikáciu značky, sponzoring a eventy, aj za realizáciu strategických a obchodných cieľov značky na slovenskom trhu.