Print this page

Smer oslavuje MDŽ s novým moderátorom, pozýva aj na Sliepky Foto: Smer

„Muž balí ženu a hovorí jej: bože slečna, aká ste krásna. Keď pozriem na tie vaše oči, sú ako dve studničky. Tie vaše nádherné vlasy a tá postava... A ona na to: chceš sa milovať, pravda? A on: a ešte je inteligentná," takto Robert Fico zabával publikum na mítingoch Smeru pod značkou oslava Medzinárodného dňa žien v roku 2015. 

 


Strana Smer ani tento rok nevynechá oslavy MDŽ. Aby stihol Robert Fico, jeho ministri či regionálni spolustraníci obísť čo najviac kultúrnych domov a športových hál, začali už v predstihu. Tento rok posilnení s novou zostavou zabávačov.

Stranícka estráda pod značkou MDŽ odštartovala cez víkend na východe Slovenska: v Trebišove, Košiciach aj v Bardejove. Kým po minulé roky akcie moderoval Martin Nikodým, tento rok je hlavným moderátorom herec Peter Kočiš. Spolu s Kočišom publikum po boku predstaviteľov Smeru zabávali skupiny La Gioia, Modus, Čarovné ostrohy, ktoré sprevádzali Smer aj v minulosti.

 

MDŽ v Košiciach  Foto: Smer

Včera sa mali Robert Fico a podpredsedovia strany Robert Kaliňák a Peter Pellegrini a Peter Žiga stretnúť v Trnave.

Scenár je roky podobný: veľkoplošná obrazovka, žiadne ťažké prejavy, Robert Fico a jeho ministri zabávajú publikum prízemnými vtipmi, rozdávajú sa kvety a celé to dopĺňa hudobné či tanečné vystúpenie.

Smer oslavuje MDŽ v Košiciach Foto: Smer

Budúci víkend bude mať vedenie Smer nabitý program. V nedeľu o 15. hodine pokračuje MDŽ v zostave vedenie Smeru, La Gioia, Modus a Čarovné ostrohy v mestskej športovej hale v Prievidzi. Už o dve hodiny neskôr je naplánovaná akcia v Trenčíne. V rovnakej zostave bude MDŽ aj deň predtým v Banskej Bystrici, kde budú na akciu zvážať ženy autobusom. V nedeľu majú smeráci MDŽ aj v kine Mier v Považskej Bystrici, kde je avizovaný „bohatý kultúrny program." V Zlatých Moravciach vystúpi so Smerom spevák Pavol Hammel a spevácka skupina Trnky.

V pondelok oslavuje Smer v divadle J. G. Tajovského vo Zvolene, kde pozýva žena na divadelné predstavenie „Sliepky".

V Handlovej organizujú celomestské oslavy MDŽ Smer-SD v spolupráci s KSS. Spievať bude Ľudovít Kašuba a Kašubovci.

Takto oslavoval Smer sviatok žien v roku 2015:

>