Print this page

Osobnosti jazdili na promobikoch, pomáhali tak dobrej veci Foto: Keis Media Bratislava

V piatok, 17. marca 2017 ostali mnohí návštevníci centra Bratislavy prekvapení, keď videli, ako sa známe osobnosti premávajú na promobikoch.

 

 

Pohľad na herečku Oľgu Belešovú, Janka Kurica, frontmana skupiny VIDIEK či moderátora Bruna Cibereja, ako sa bicyklujú pred historickou budovou SND, sa nenaskytne každý deň. Agentúry Creative Department a Keis Media Bratislava sa opäť spojili, aby pomohli podporiť úžasné a veľmi prospešné aktivity, ktoré robí nadácia SOCIA.

Foto: Keis Media Bratislava

Promobiky od spoločnosti Keis Media Bratislava jazdili v Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach, v rámci osvetovej kampane nadácie SOCIA. Jej cieľom bolo poukázať na najviac ohrozené skupiny obyvateľstva, ako sú seniori, sociálne a zdravotne znevýhodnení spoluobčania a rodiny so znevýhodnenými deťmi a deťmi s rizikovým vývojom.

Foto: Keis Media Bratislava

Školení promotéri oslovovali obyvateľov a návštevníkov centier miest a informovali ich o činnosti nadácie SOCIA a o možnostiach, ako ich podporiť. Ešte stále má každý z nás možnosť do konca marca poukázať svoje 2% z daní.

Promobikovú kampaň veľmi ochotne prišla podporiť herečka Oľga Belešová, ktorá je zároveň ambasádorkou projektu. Na pomoc si zavolala speváka Janka Kurica a moderátora Bruna Cibereja. Sme veľmi vďační za ich podporu, rovnako tak ako aj celému tímu z agentúry Creative Department.

Foto: Keis Media Bratislava

Nadácia SOCIA ovplyvňuje sociálny systém v prospech najviac ohrozených sociálnych skupín obyvateľstva prostredníctvom finančnej podpory inovatívnych služieb a vlastnými aktivitami. www.socia.sk, www.lienkapomoci.sk, www.centravi.sk

Creative Department je nezávislá reklamná agentúra s medzinárodným know-how a 20 ročnou lokálnom pôsobnosťou.
www.creativedepartment.sk

Keis Media Bratislava je reklamná spoločnosť, ktorá realizuje promobikové kampane a promotérske služby na území Slovenskej a Českej republiky.
www.keismedia.sk

Foto: Keis Media Bratislava