Print this page

O2 posilnilo tím externej komunikácie Foto: O2 Slovakia

Spoločnosť O2 Slovakia ukončuje spoluprácu v oblasti media relations s agentúrou PR Clinic, agendu pokryje inhouse team.

 

 

O2 od začiatku júna posilnilo tím externej komunikácie. Do tímu šéfky korporátnej komunikácie Terezy Molnár, ktorá bude aj naďalej zastávať funkciu hovorcu, pribudli od 1. júna ďalší dvaja ľudia. Post špecialistu externej komunikácia O2 obsadila Andrea Baloghová, PR manažérom operátora sa stal Ján Kalafut, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„O2 každým rokom rastie nielen vo finančných číslach, ale aj komplexnosťou ponuky a tak isto komunikačnými a CSR aktivitami. Aj preto sme sa rozhodli interný komunikačný tím nielen doplniť, ale aj posilniť a vytvoriť tak nový koncept. Externú komunikáciu teda budeme v novom zložení komplexne zastrešovať inhouse modelom už od 1. júla tohto roka," povedala Tereza Molnár, šéfka Komunikácie O2.

O2 zároveň ukončuje spoluprácu v oblasti media relations s agentúrou PR Clinic, keďže túto agendu pokryje inhouse team. Do tímu O2 pritom prechádza Ján Kalafut s agentúry PR Clinic.

Foto: O2Ján Kalafut naposledy zastával pozíciu Strategy & Content Directora v PR Clinic. Do roku 2013 pôsobil v agentúre AMI Communications na konzultantskej pozícii. V oboch agentúrach sa dlhodobo venoval PR stratégii značky O2. Pred vstupom do sveta PR pracoval ako ekonomický redaktor tlačovej agentúry SITA, kde spracovával témy najmä z oblasti IT a telekomunikačného trhu.

Andrea Baloghová nastúpila do O2 z organizácie GLOBSEC, kde bola šéfkou oddelenia médií a externej komunikácie. Študovala na Vysokej škole ekonomickej v Prahe a Universidad Torcuato Di Tella v Buenos Aires. Popri štúdiu medzinárodných vzťahov a komerčnej komunikácie absolvovala aj niekoľko odborných stáží a spoluprác, napríklad v PR agentúre Fleishman Hillard, Seesame, či na Ministerstve zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.