Print this page

O2 má novú kampaň. Hlavnou postavou je opäť uškatec Tóno Foto: O2

O2 tento týždeň nasadila novú kampaň.

 

 

Hlavnými hrdinami sú podobne ako v predchádzajúcej kampani živočíchy z podmorského sveta. Sprievodcom je znova uškatec Tóno. Tónovi robia spoločnosť kraby, ktorí pomocou slovných hračiek odkazujú, aby neriešili „krabiny", pretože pri takejto ponuke skutočne nie je nad čím váhať. „Všetci si teda môžu spokojne „klepetiť", keďže vďaka O2 odteraz neobmedzené hovory do všetkých sietí vrátane EÚ stoja len 20 EUR mesačne," píše O2.

Kreatívu pripravila agentúra Oliver Agency Central Europe.

Kampaň predstavuje nový produkt Strieborný O2 Paušál, ktorý za 20 eur mesačne ponúka neobmedzené hovory na Slovensku a aj do celej EÚ. Súčasťou balíčka sú tiež neobmedzené SMS a balíček až do 1 GB dát mesačne.

„Nová produktová propozícia sa okrem jedinečnosti vyznačuje aj prehľadnosťou a jednoduchosťou. Kreatíva sa teda v podobnom duchu vyhýba zbytočným metaforám a prílišnej dramatizácii. Zároveň je vynovený Strieborný O2 Paušál atraktívny svojím obsahom, preto si zároveň zaslúži aj revolučný kreatívny koncept," vysvetľuje Lucia Petrášová, Head of Marketing Communication O2.

Vizitka kampane:

Agentúra: Oliver Agency Central Europe & Triad Advertising
Creative director: Juraj Bartoš
Strategy director: Martin WoskaArt director: Lukáš Karásek, Jakub Reken
Copywriter: Tomáš Slobodník, Adam Jánoš, Vlado Kurek, Matúš Hliboký
Social media brand manager: Martin Luther
Client servis director: Tina Bineva
Account manager: Saša Fránková, Zuzana Bosmanová
Strategic planner: Emil Myjavec