Print this page

Foto: Panta Rhei Foto: Panta Rhei

Tam kde končí táto niť, tam začína príbeh handrovej bábiky. Po podlahe v troch slovenských obchodných centrách sa tiahne hrubá červená niť a nabáda nás rozlúštiť záhadu. Tam kde končí táto niť, tam začína príbeh handrovej bábiky. Kam červená niť smeruje? Čo je handrová bábika?

O tento prípad sa okamžite začali zaujímať aj médiá. Handrová bábika je totiž označenie pre mŕtvolu, skladajúcu sa z častí tiel šiestich obetí, ktoré vrah zošil dohromady ako bábku. Príbeh sa vyhrotí, keď sa objaví zoznam ďalších šiestich mien. Posledné patrí detektívovi Fawkesovi.

 

Detektív Fawkes je hlavnou postavou bestselleru Handrová bábika literárneho debutanta Daniela Cola. Prečo taký rozruch okolo knižnej prvotiny? Pretože prvé dielo Daniela Cola je všeobecne považované za výnimočný a strhujúci príbeh, pričom okamžite dostal ponuky na publikovanie ďalších dvoch kníh a filmovej verzie príbehu Handrová bábika.

„Brilantný, dych vyrážajúci triler. Ak sa vám páčilo SE7EN, túto knihu budete milovať," (M. J. ARLIDGE)
„Fascinujúci od znepokojujúceho začiatku až po finále plné napätia. Veľkolepo napísaný triler." (PETER ROBINSON)
„Dokonalá vyváženosť a krvavosti a dôvtipu." (ALI LAND)

CHCETE VYRIEŠIŤ ZÁHADU?

Po stopách červenej nite sa môžete vydať v obchodných centrách CITY ARENA Trnava, POLUS Bratislava a AUPARK Žilina. No tajomstvo handrovej bábiky môžete vyriešiť v každom kníhkupectve Panta Rhei.