Print this page

Na trhu je nový fond nehnuteľností

Najväčší a najpredávanejší fond nehnuteľností na Slovensku NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. má mladšieho brata! PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY správ. spol., a.s. založila nový fond nehnuteľností – Office real estate fund o.p.f., ktorý je zameraný najmä na nájomné projekty a administratívne nehnuteľnosti. Nadväzuje tak na úspechy najvýkonnejšieho fondu Prvej penzijnej, ktorý počas 10 rokov na trhu získal mnohé významné ocenenia.

 


„Veríme, že náš nový fond nehnuteľností nadviaže na úspechy, ktoré dosiahol NÁŠ PRVÝ REALITNÝ, o.p.f. počas desiatich rokov pôsobenia na trhu. Vo fonde Office real estate fund o.p.f. sa zameriavame iba na nájomné projekty a administratívne budovy," hovorí Jaroslav Pilát, generálny riaditeľ PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s..

 

Zameranie fondu

Fond sa zameriava na starostlivo vybrané investičné projekty na Slovensku i v zahraničí zahrňujúce:

  •  kvalitné nájomné projekty s dlhodobými nájmami veľkých zahraničných firiem,
  •  exkluzívne investície do nájomných projektov, administratívnych budov, či biznis centier v lukratívnych lokalitách,
  •  renomované nehnuteľnosti vrátane príslušenstva, majetkových účastí v realitných spoločnostiach a do iných investícií úzko prepojených s realitným trhom.

Založenie fondu

Office real estate fund o.p.f. vznikol v roku 2017 a je určený pre investorov, očakávajúcich vyšší výnos v strednodobom horizonte, ktorí by chceli investovať svoje voľné finančné prostriedky do lukratívnejších projektov. „Zvyšujeme exkluzivitu investícií a umožňujeme klientom, nie len inštitucionálnym, stať sa súčasťou renomovaných projektov s možnosťou získania vyššieho výnosu. Zároveň im dávame možnosť podieľať sa aj na zahraničných projektoch," dodáva J. Pilát.

Parametre fondu

Vznik fondu 2017
Charakter fondu Špeciálny fond nehnuteľností
Investičný horizont Min. 3 roky
Minimálna investícia Prvá 5 000 €, následná 5 000 €
Rizikovosť fondu 2 (na škále 1-7)
Vstupný poplatok 1 %
Výstupný poplatok 1 % do 2 rokov

Počas kampane, ktorá trvá od 01.10. do 30.11. 2017, majú klienti možnosť investovať do fondu až so 100 % zľavou zo vstupného poplatku. Viac informácií nájdete na www.penzijna.sk