Print this page

Heineken Slovensko má novú hovorkyňu a manažérku pre korporátne vzťahy Foto: Heineken

Novou manažérkou pre korporátne vzťahy (Corporate Relations Manager) a hovorkyňou spoločnosti Heineken Slovensko je od 1. októbra Judita Smatanová.  

 

 

„V rámci pozície Corporate Relations Manager zodpovedá za oblasť externej komunikácie, rozvíjanie internej komunikácie, budovanie korporátnych vzťahov a rozvoj oblasti spoločenskej zodpovednosti (CSR). Z pozície manažérky korporátnych vzťahov pôsobí aj ako hovorkyňa spoločnosti," píše spoločnosť v tlačovej správe.
Dlhoročná hovorkyňa a manažérka pre korporátne vzťahy spoločnosti Hana Šimková je na materskej dovolenke.

Judita Smatanová prichádza do spoločnosti Heineken Slovensko zo spoločnosti patriacej do skupiny MEDIREX GROUP, kde pôsobila na pozícii manažérky odboru marketingu a komunikácie. Má dlhoročné skúsenosti v oblasti externej a internej komunikácie, CSR a public relations z predchádzajúceho pôsobenia v Union poisťovni a Union zdravotnej poisťovni, a aj v rámci fullservisovej PR agentúry. Je absolventkou Filozofickej fakulty Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, odbor žurnalistika – anglický jazyk – politológia.

„Rozhodla som sa využiť ponuku od spoločnosti Heineken Slovensko a zúročiť moje dlhoročné skúsenosti z oblasti komunikácie a budovania vzťahov s médiami a z pozície manažérky korporátnych vzťahov spoločnosti Heineken Slovensko prispievať do komunikácie pozitívneho imidžu a kvalitných značiek lídra na slovenskom pivnom trhu," uviedla Judita Smatanová.